Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Каквото е започнал Бог, ще го завърши

Не е нужно човек да живее дълго, за да разбере, че живота никога не е прост и спокоен. Израстването в Божията благодат не е събитие, а е процес. Трудностите в живота няма да изчезнат веднага, само защото сте ги оставили в ръцете на Христос. Библията е честна като описва нещата така, както са: войната с греха е тежка – хора, приятелства, връзки, църкви, бракове и квартали не стават добри, хубави и приветливи веднага.

Библията описва живота на Християнина като едно пътуване, което често минава през пустини и дивите места.

  • Ще се уморявате
  • Ще се обърквате
  • Ще има моменти, в които ще се чудите къде е Бог
  • Ще чувствате, че от момента, в който сте решили да следвате Бог нищо хубаво не ви се е случило и всъщност нещата въобще не са станали по-хубави, а дори по-лоши.
  • Ще минете през моменти, в които това, което пише в Библията няма да можете да го приложите.
  • Ще има моменти, в които ще личи, като че ли грешните печелят
  • Ще има моменти, в които ще се чувствате самотни и неразбрани
  • Ще има моменти, в които ще ви се иска да се откажете

Божието Слово има за цел да ви даде сили и да ви окуражи да се изпълвате с надежда, когато изпадате в моменти, в които нищо не разбирате. Вие не трябва да разбирате всичко. Всичко, което трябва да правите е да се доверите на Бог, че сам Той разбира всичко и знае какво точностава в тази бъркотия. И най-вече, Христос знае какво да направи.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови