Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Библията тълкува себе си

Това е един поразителен елемент от Библейското вдъхновение. Книгите на Светото Писание са съставени от четиридесет различни автори в продължение на хиляда и петстотин години и въпреки това съществува съответствие по въпросите на доктрината, откровението и истината. Както казва един човек, Старият Завет — това е скритият Нов Завет, а Новият Завет — това е разкритият Стар Завет! Когато изглежда, че някой от отговори¬те не може да бъде намерен, като тръгнете по стъпките на пророците, ще откриете следите на истината, съдържащи се в свещените страници Отговорът ще се появи като лампа, осветяваща стъпките ви и като светлина над вашата пътека!

Библията не трябва да се възприема като сложна за разбиране книга. Хората често се опитват да усложнят нещата, като търсят „скрито значение“ в книгите, описващи бъдещето, каквито са „Откровението на Йоана“ и „Даниил“. Запомнете това правило: „Когато смисълът, който ви дава Библията, е ясен, тогава не търсете друг смисъл!“ Ако Библията говори за ад в буквалния смисъл на думата — и за адски огън, повярвайте в това. Ако говори за второ пришествие на Христос — вярвайте го. Новият Завет е бил написан на обикновения гръцки език от времето на Христос, така че обикновените хора да могат да го разбират. Колкото повече изучавате Библията, толкова повече ще виждате. в нея съвършен образец на съгласуваност и единство по всички въпроси на вярата.

Уики

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Miroslav IONEV 25-11-2011 12:39
SLAVA ZA BOGA E DA POKRIVA VSIAKO NESHTO V TAINA A NSLAVA ZA TSARETE E DA IZSLEDVAT NESHTATA...PRIT 4I....TURSETE I SHTE NAMERITE HLOPAITE I SHTE VI SE OTVORI...
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови