Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

СЪЖИВЛЕНИЕ: Извадки от писма на сестра Дябни.

ИзображениеСестра Дябни споделя с друга своя близка по-Дух сестра с писма, това което тя е преживявала, когато се е намирала в молитвенна битка, по време на последвалото съживление. Със никой друг тя не е споделяла това, не е търсела популярност и извесност. Чак след нейната смърт, писмата и се публикуват и разпостраняват.
Даваме извадки от писмата и:

"Тази сутрин съм обременена до смърт. Сърцето ми, като ли ще се пръсне. Товарът върху душата ми за грешниците, като че ли е по-голям от всеки друг път. Ден и нощ чувам писъците на погиващия свят. Никой друг, освен Бог не знае как страдам за тези бедни, умиращи грешници. Духът в мен вика за едно голямо изливане на Святия Дух от Бога."

"О, мила ми, този е велик ден в който Бог събира своите Си. Поради някаква причина, Бог ме счете за достойна да страдам до смърт, за да могат много бедни хора да намерят спасение, преди да се чуе гласът: "Ето Младоженецът иде!"
Нуждая се от молитвите ти, за да получа сила и за да мога да копая и измъквам грешници из гроба на греха,през това време на свечеряване на нашето спасение. Ти знаеш, че малцина са готови да страдат, за да могат други да намерят светлината. Хората в това време са гладни за примери на истинска святост. А времето е препълнено с егоизъм и търсене на лична печалба и извесност. Бог ни е пробудил за да работим двойно повече и да спечелим победата! Молитвата е единственното лекарство за болните и за злините на настоящето време. Благодаря на Бога, че след всичкия ужас на времето, мога да намеря едно място на планината-духом, където
човек може да се моли и се среща с Бога.
Ела, мила ми, там където Исус ще може да ходатайства чрез тебе и да избавя много грешници, чрез твойте молитви.....
ПРОПОВЯДВАНЕТО Е ДОБРО НЕЩО, ПОУЧАВАНЕТО Е НЕОБХОДИМО, ОБАЧЕ МОЛИТВАТА Е ТАЙНАТА НА ВСИЧКО! Една чута и одговорена молитва само, може да пробуди и разтърси съзнанието на човека за греха. Тази работа, която Бог ми е подарил е много скръбна....
22 май 1940година.

Никой освен Бог не знае, страданията през които трябва да премина, докато бъде излято Божието присъствие в сърцата на изкупените. Натоварена съм дори до смърт. Божия Дух вика чрез мен за спасението на хиляди души. Хората са чули истината и я знаят, но се нуждаят от помощ, за да бъдат избавени от робството на греха и за да могат да служат на Бога в Неговата Правда и Святост! Само проповядването, пеенето, поучението не могат да направят онова духовно разтърсване, което ще отвори гробищата на умиращите милиони във греховете си. Нуждаем се от духовна сила за да извършим това. Проявите на дарбите имат своето място, но когато е необходимо да се счупи печата,който сатана е поставил върху сърцата на грешниците,е нужна молитвата.Мнозина се молят,но са малко тези,които се молят до победа в молитвата си! Малко са тези, които чрез молитвата достигат в Неговата слава и Божественна воля. Исус се моли в Гетцимания до тогава, докато плътта Му изнемощя и кървава пот изобилно течеше от Него!
Човек, който е приел тази работа за Бога, не добива известност. Весниците не пишат за него. Това е много тежък труд. Копаеш ден и нощ, като земеделеца. Това е като целина, върху която има храсти, дървета, дънери и скали вдълбани във земята. Там живеят и разни червеи, насекоми и змии и има опасност всеки момент да изкопаеш някое от тези гадини. Копаенето е тежка работа. Докато други се радват на дом, съпруг и деца аз съм натоварена в молитва до смърт. Понякога не мога дори да повдигна главата си. Ден и нощ чувам гласовете на милиони души в ушите си. Всецяло съм отдадена на молитва. Този товар постоянно лежи на мене. Не мога да го сваля от плещите си нито за минута, за да си почина. Но Слава на Бога, че съм намерила една Духовна планина, където мога да отивам и да говоря, чрез Святия Дух на Бога....!
11юни 1940година.

Духът на молитвата има голяма сила тази сутрин. Множество грешници се хвърлят в ръцете на Спасителя. Божията сила е много голяма и бесовете са изпъждани в Исусовото име. От рано сутрин на обяд, до късно през ноща, Господ ме издига на все по-високи места в молитвата. Така ме обливаше снощи Божията Слава, като че ли плътта ми умря и бях изведена в градината на молитвата, където не съм била по рано. Духът Господен вика чрез мене: "Хиляди ще се спасят, призовавай Ме и Аз ще избавям! "Тогава стенанието на Духа в мен беше така голямо! Плаках пред Бога и предложих себе си в молитвата, докато всичките Му желания, не бъдат изпълнени.
13 юни 1940година.

Господ ми е заповядал да призовавам навсякъде жените на молитва. Моля се за 2000 жени, които да са готови да направят нужната жертва, за да се молят за победоносна молитва, докато се яви Божията Слава! Той ме е накарал да ги призова на молитва в 04часа сутринта. Около 350 жени се бяха събрали в 03,30часа сутринта. Когато пристигнах в 04часа, Бог беше в храма си и благославяше. Присъствието му изпълваше салона. Всички бяха осенени от Славата Му! Бог изля изобилно елея Си на помазание върху главите ни! Чух как Духът викаше към Бога за съживлението...
22 юни 1940година.

О, любезна ми, дано част от това голямо изливане, засени душата ти. Повече от 400 човека се събират с мене всяка сутрин в 04часа, на тези молитвенни служби. Града е потресен. Бог работи със мъже и жени на това място. Страданието, което трябва да нося за душите става все по-голямо. Когато се върна от сутрешната молитва в храма, не мога да седна, нито да легна, но веднага падам на колене и там агонизирам в душевни болки, така, че губя всяка физическа сила. Тогава оставам в това състояние, докато Бог не ме поднови отново със Своята Сила! Само хората в тази къща знаят, през какво трябва да премина във времето на молитва и агония пред Бога. Когато обаче отида на службите, навсякъде из салона грешници докоснати от Божията Сила се покайват, млади и стари! Някои дори не напускат никак църквата.Хората се събират и се молят независимо дали грее слънце,или вали дъжд.Две сутрини ходих пеш до църквата,за да мога да видя хората, как се стичат от всички краища в 04часа сутринта за молитва. Хора дори тичаха, като че ли това беше последната им възможност да се срещнат с Бога. Църквата ни има пет врати и хората нахлуваха във всяка една от тях, колкото се може по бързо, за да могат да се срещнат със Бога точно в 04часа, в отговор на молитвата! Много нови души намират Бога, а вярващи се изпълват със Святия Дух.

ДАНО МНОЗИНА И ДНЕС ДА СЕ ОТЗОВАТ НА ТОЗИ ПРИЗИВ,ТА ЕДНА МОЩНА ВЪЛНА НА СЪЖИВЛЕНИЕ ДА ПОМЕТЕ ТОЗИ СВЯТ,ХИЛЯДИ И МИЛИОНИ ДУШИ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ А МНОГО ВЯРВАЩИ ЕДИН ДЕН ДА БЪДАТ НАГРАДЕНИ ОТ БОГА!

/Публикува-Г.Янев/

 

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови