Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

"ТВОЕТО СПАСЕНИЕ ЧАКАХ ГОСПОДИ!"/Битие 49:18/

Изображение
В Битие четиридесет и девета глава Яков е представен като пророк.Той можа да изкаже тези величественни думи на бъдещето,защото чрез достигането си на духовна зрялост,със сърце,вече изцяло предадено на Бога,можеше да има поглед в сърцето и мислите на Бога.Пророчествата предсказваха не само добро и мир,
но и скръб и грях.Той говореше неподправената истина за потомството си.Трябваше да нарисува и една мрачна картина за живота на Дан и неговите потомци.Той го беше видял като"змия на пътя,която хапе...."Но стих 18-ти,който е някъде около средата на главата,не е пророчество а гореща молитва,която се издига от едно изстрадало сърце,което се е научило да се отпуска в Божията ръка с ВЯРА!"ТВОЕТО СПАСЕНИЕ ЧАКАХ ГОСПОДИ!"
Начина по който говориш,чрез който благовестваш,или се молиш,изразяват твоите взаимоотношения с Бога!ДА СЕ ПРОПОВЯДВА НЕ Е ОСОБЕННО ТРУДНО,НО КОГАТО НЯКОЙ ГОВОРИ,НИЕ ВЕДНАГА РАЗБИРАМЕ ДАЛИ БОГ ГО ДЪРЖИ В РЪКАТА СИ,ИЛИ НЕ.!А всички човеци имат нужда от това,да чуят Божия глас и Неговия призив за себе си,чрез своя служител!
Изображение

Стария Яков,лесно би измислил нещо по-подходящо за Дан.Той винаги е знаел добре,от своя житейски опит,чрез своята естественна природа,как да се справя с хората.Но тук Яков го виждаме да действа по друг начин,различен от неговия стар и хитър нрав,в миналото му.Той говори като един,който познава Божието сърце,интимно и от близо.Говори като един,който е напълно осъзнал своята зависимост от Своя Създател и Бог!

АКО ТВОЕТО СЪРЦЕ СЕ ВДЪХНОВЯВА И НАСЪРЧАВА ОТ ХОРА КАТО ЯКОВ,И ОТ ВСИЧКИ УГОДНИ БОЖИИ ИНСТРУМЕНТИ В СТАРОЗАВЕТНОТО И НОВОЗАВЕТНОТО ВРЕМЕ,
ТИ СИ ИЗБРАЛ ЗА СЕБЕ СИ ПЪТЯ КЪМ БОЖИЕТО СЪРЦЕ !
Г. Янев

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови