Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

За масонските тайни общества и грабването!

Повечето не обръщаме голямо внимание на проповедите относно световното тайно масонско общество, на проповедниците говорещи за нов световен ред,ПЛАНЪТ Ню ЕЙДЖ - световно известната лекция на професор Уолтър Файт, наскоро разкритата масонска същност на поп звездата Лейди Гага - Масонът Лейди Гага, системните и съвсем целенасочени демонични атаки към тинейджърите - Какво четат тинейджърите?, отново САЩ - Президента Обама подкрепя гей браковете!, химическите отрови, които правителството на САЩ ръси върху световното население - Chem Trails, тема която сме обсъждали и преди - Нато ръси отрови над света!, Какво всъщност представляват имплантите и опасни ли са? и НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НА АНТИХРИСТА! са мощни свидетелства, за това че живеем в ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА, което разкриват и МНОЗИНА ОТ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ! Не безизстветното американско ОРЪЖИЕ HAARP - поредният факт, за това че ако Исус не дойде скоро човечеството ще се самоунищожи!
Много от бащите на нацията на САЩ, са не само масони, но и илюминати. На обратната страна (реверса) на държавния печат на САЩ е изобразена недостроена пирамида с Всевиждащото око, символът на илюминатите, над нея. Около пирамидата има надписи "Ние ще успеем" и "Нов световен ред". Аналогично изображение има и върху еднодоларовата банкнота.
Изображение
Изображение

Интересно е и, че когато напишем illuminati на обратно или - itanimulli в гугъл търсачката излиза не кой да е а правителствения сайт за национална сигурност на САЩ

Изображение
Някой може би все още се питат - е, и какво от това.. Някаква си пирамида с око и пр...
Нека видим какво точно означават тези символи:
Изображение

В ред на пентаграма, която е сатанински символ дали случайно се изписва думата:

Изображение
ИзображениеИзображение
Много масонски компании използват пирамида в рамките на техните лога. Джеймс Уокър, 32 степен Масон, споделя някои факти с нас за горните символи:

13 листа в маслинова клонка
13 барове и райета в щита
13 са стрелките в десния нокът
13 букви в "E Pluribus Unum" върху лентата
13 звезди в зеленото билото
32 дълги пера на дясното крило, представляващи 32 степен в масонството
13 гранитни камъни в пирамидата. (13 слоя представляват 13 - Илюминатните кръвни линии)

Трябва също да се отбележи, че Орела има 32 пера на дясното крило, но 33 лявото крило. 32 пера представлява броя на обикновените степени на Scottish Rite, и 33-пера, представляващи 33та степен в масонството. Опашката има 9 пера, броят на степените в Rite Йорк. Орелът само по себе си е видна икона на масонството, която се използва широко в Scottish Rite.

Забележете точно над главата на орела - 13 пентаграми в облак. Пентаграмите са подредени във формата на хексаграма - или по-голям печат на Соломон. Хексаграма е мощен инструмент, използван от езичниците, за да се извика Сатаната. Също така е знак на Антихриста с 6 точки, 6 ъгли и 6 самолета (666).

Орелът заменя феникса "през 1841 година като национална птица. Phoenix е символ на Братството. Фниксът е приет от Бащите-основатели (Freemasons) за използване на обратната страна на първия официален печат на Съединените щати след проекти, предложени от Чарлз Томпсън, секретар на Continental конгрес.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #2 Лиляна 30-07-2014 13:23
С тия символи оливането е много голямо. Увличате се и прекалявате. А какво ще кажете, че точно по онова време щатите са били тринадесет и тези звезди символизират тях? Освен това формата на пчелната питичка също е шестограм. А много растения в природата имат цветове, които са естествени пентаграми, тоест имат пет върха. А, да! Къде остана грабването? Тъпа манипулация, предназначена за слабоумници. Спрете да плашите гаргите и се хванете за важните неща. Истината за спасението, Спасителят Исус Христос и това, че Бог е в контрол, а не всякакви там конспиратори, пък били те масони, илюминати или заблудени.
Цитиране
 
 
+1 #1 Dess 05-02-2013 22:12
Не прочетох нищо за грабването?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови