Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ето отговора защо, когато християните стигнат до 'тясната врата', НЕ влизат и НЕ продължават по 'тесния път'!

11241614 990570457654579 2173203890909983549 n

Ето отговора защо, когато християните стигнат до "тясната врата" НЕ влизат и НЕ продължават по "тесния път" - страха да НЕ останат САМИ! Това беше и единствения страх, който за момент се прокрадна и в Исус, когато каза:"Отче, ако може да ме отмине тази чаша...". Той НЕ се страхуваше от физическата болка, а ЗНАЕШЕ, че там на кръста ще остане САМ. И Отец щеше да Го изостави. Затова бяха и кървавите капки, които избиха по време на молитвата Му.

Той се предаваше за ЦЯЛОТО човечество, знаейки, че остава САМ. Това, ако могат да осъзнаят всички ще бъде велико! И "тесния път" няма да е толкова самотен, защото...сега ние НЯМА да бъдем изоставени САМИ, Исус ще бъде с нас!

Слава да бъде на Неговото име, че направи това за нас и сега ние спокойно можем да поемем по този път! Той Е винаги с нас! Това е най-великото, което направи - НИКОГА ДА НЕ ОСТАВАМЕ САМИ! Защото Той пожертва Себе Си, за да може да ни преведе при Отец! Амин!
Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови