Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Лицемерието в това виртуално пространство... От Катя Николова

majeure info

Лицемерието в това виртуално пространство НЕ ползва тези, които го проявяват.

Все едно – в реалният живот си остават нещастни, защото...ако не се научат да приемат другите хора такива, каквито са, НЕ са познали Този, Когото цитират НЕпрекъснато.

Защото Той Е Живота, Светлината и най-вече се проявява в личният живот – НЕ може някой, който Е познал Бога да бъде нещастен, недоволен и оплакващ се. Бог дава радост, мир и успехи на този, който ДЕЙСТВИТЕЛНО Го следва със съкрушено сърце. И това НЕ е маската на „благоприличие” или фанатизъм, а...истинската радост от благодарността.

АКО НЕ е повярвал на Йоан 5:24 ще бъде винаги в съмнение и страх, а това изключва радостта. АКО НЕ е повярвал на Йоан 10:28, колкото и да цитира стихове и да се прави на много „духовен”, няма да може да изживее подареният му живот пълноценно, а това изключва радостта. АКО НЕ е повярвал на Марко 10:30, колкото и да си мисли, че върши велики дела, ще си остане НЕуспешен в този живот, а...това изключва радостта. НЕ това, което правим за Исус Е нашето свидетелство, което довежда хората при Него, а...това, което сме допуснали Той да направи в нашият живот.

А Той НЯМА да го направи, АКО НЕ сме себе си, НЕ сме със съкрушено сърце, т.е НЕ сме позволили Той да се ПРОЯВИ в нашият живот. Не се конкурирам с никого. Следвам собственият си път. Нямам и най-малкото желание да се съревновавам с другите. По никакъв начин, форма или стил. Стремя се да се подобря, да бъда по-добра от преди. Затова и съм свободна! Затова и оставям другите на свобода – НЕ им казвам какви да бъдат. Приемам ги такива, каквито са. Обичам ги, НЕ ги съдя...Съдят тези, които все още НЕ са свободни – съдят, защото в другите виждат собствените си слабости и неуспехи.
Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови