Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Така работи дявола, мъничко истина примесена с огромна лъжа!

angel evil satan end times

Така работи дявола,мъничко истина примесена с огромна лъжа!
Цитира словото ,малко така поизкривеничко,не на място,като пропуска съществени подробности.В това му е силата на сатана,в лъжите,измамите,хитростите!Не напразно Господ ни предупреждава,като казва в Ефесяни 6*11 Облечете се в пълното Божие оръжие , за да можете да устоите срещу хитростите на дявола. Не срещу силата на дявола,а срещу хитростите му.В Йоан 8*44се казва,, че той/дявола/ е лъжец и е на лъжата баща. Следователно знае как да лъже,целта му е да заблуждава!Духът на антихриста,това е духът на заблудата,на измамата.И там където има лъжа,измама,хитрости,заблуди,там е дявола,там е тъмнина!Това е оръжието на сатана-лъжите и заблудите!
Матей 24*4 / Исус в отговор им каза: Пазете се да не ви измами някой. Исус ни предупреждава да се пазим от измама!Има опасност даже и избраните да бъдат измамени!Така че,трябва да сме облечени с цялото Божие въоръжение, за да не ни измами дявола, и да сме в състояние да победим хитростите му!

Росица Генева

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови