Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Радикалните християни!

pasaule apmekletakas kristiesu draudzes

Радикалните християни не са тези, които подскачат на концертите, нито тези, които носят християнски тениски.

Радикални християни са тези, които носят плода на Святия Дух, тези които се боят от родителите си и ги почитат дори когато усещат, че родителите им не са прави. Радикалните християни, това са хора, които не се обличат чувствено за да покажат телата си. Ако дрехите ти подчертават лицето ти, Бог ги одобрява. Ако дрехите ти подчертават тялото ти, това е съблазнително, и Бог го мрази.
Спомням си едно малко момче, Андрю Моман, един мюсюлманин го простреля пет пъти в стомаха и го остави да лежи на тротоара, защото му беше казало: "Толкова ме е страх, но не мога да се отрека от Исус Христос, моля те, не ме убивай, няма да се отрека от Него!" Момчето умря в голяма локва кръв. А вие ми говорите че сте радикални християни, защото сте ходили на конференция, защото носите някакви християнски тениски!
Говоря ви за святост! Иска ми се да видя как Духът ни изобличава всички, и вие, и аз, падаме по лице и ридаем, защото гледаме нещата, които Бог мрази, носим нещата, които Бог мрази, държим се и изглеждаме като света, миришем като света, правим всичко, което Бог мрази и нямаме представа за това, защото не познаваме Словото Му.
От брат Пол Уошър.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 rusanka nedqlkova il 22-08-2016 00:38
as sam saglasna za vt4ko napisano to4no i qsno no mn ima protiv volata na bog ase imat za hristiqnino vsekisi nosi krasta.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови