Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Молитва за разчупване на наследствени проклятия

Благодаря Ти Исусе че умря за да мога да бъда свободен. Аз те каня, Исусе, да бъдеш Господ на моето семейство и специално Господ на моите деца. Аз изповядам че моите праотци и аз може и да сме съгрешили и аз съм съгласен че нашият грях е бунт срещу Живия Бог.

Прости ми за моя грях който е повлиял на моите деца. Аз те моля да освободиш децата ми от каквото и да е проклятие в тяхния живот като резултат на моите грехове, особенно греха от сексуално естество. Сега доведи моите деца при теб, Господи Исусе, и аз се отричам от претенциите че сатана е поставил над тях каквото и да е в името на Исус.

В името на Исус и чрез кръвта на Исус Христос, сега аз анулирам всяко проклятие от Второзаконие 27 и 28 и всяка зла дума изказана срещу мен и моята кръвна линия от която и да е личност жива или умряла. Аз те моля небесен Отче, да простиш прегрешенията които са били предавани от поколение на поколение, толкова далеч колкото десет поколения назад. Аз заповядам освобождение на всеки дух от задачите му срещу мен и моята кръвна линия, сега, в името на Исус.

също можете да използвате следващите молитви да разчупите проклятията над вашия живот и животът на вашето семейство. Все пак бъдете сигурни че сте преминали през цялата молитва на подготовка през която току що преминахме.

Второзаконие 27:15Татко, аз разбивам всяко проклятие на празни думи което кара поколенията да отиват след боговете на този свят. Аз заповядам проклятието на прелюбодейство и езическа практика в мен и в моята кръвна линия да напусне в името на Исус. (Поемете въздух и издишайте)

Аз също ви заповядам да напуснете мен и моята кръвна линия духове на магйосничество, магйосник, Езавел, Ахав, владение, контрол и манипулациа в името на Исус. (Вземи си дълбоко въздух и издишай.)

Второзаконие 27:18Аз заповядам да излязат от мен и моята кръвна линия духовете на физическа злоупотреба и словесна злоупотреба и сексуална злоупотреба, също духовете които биха ми причинили да злоупотребявам с другите, в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Второзаконие 27:20-25Разбивам духът на страст, страст на фантазия, перверзия, разврат, прелюбодейство, мастурбация, орален секс, секс със животни, бруталност, кръвосмешание, изнасилване, содомия (педерастия) и секс със духове, .секс на жена със жена и мъж със мъж, порнография, страста на очите, гордоста от живота, страстта към света, аборти, проституция и блудство толкова далеч колкото десет поколения назад, и аз заповядам на всичките тези духове да излязат в името на Исус. (Поеми си дълбоко въздух и издишай.)

Второзаконие 28:13Аз заповядам всеки дух да ме напусне моментално, който би ме направил опашка, а не глава, също духове на депресия, отчаяние и замайване и душевна болест в името на Исус. ( Поеми си дълбоко въздух и издишай.)

Второзаконие 28:15-17В името на Исус аз разбивам проклятието на бунта и непокорство, себичност и алчност в моята кръвна линия. Аз разбивам проклятието на моите притежание, моята земя и моето наследство. Разбивам проклятието на плодовете на моето тяло, моите деца, моите наследници, моята храна и складове. Заповядам на всички тези духове и бедност да ме напуснат в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и издишай.)

Второзаконие 28:19Аз разчупвам силата на всяко проклятие поставено над моето пътуване, моето излизане и моето завръщане, чрез всеки начин на пътуване и заповядам всеки дух на катастрофа и нараняване да напусне в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го издишай.)** Аз изисквам Псалм 121:8 за моя протекция: „А Господ ще пази излизането ти и влизаането ти отсега и до века”

Второзаконие 28:20-22Аз заповядам духът на объркване, духът на Вавилон, духът на окултизъм, похотта след техните богове, да напуснат мен и моята кръвна линия толкова назад колкото десет поколения., в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Аз идвам против всеки дух на заразни болести, епидемии, слабости, рак болести, унищожение, треска, възпаление, горещи вълни, война и суша. Заповядам им да напуснат мен и моята кръвна линия в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Аз разбивам проклятието на крадецът и лъжецът в мен и в моята кръвна линия, също и духът на гордост, надменност, раздор, перфектност, самоправедност и всички религиозни духове. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Второзаконие 28:23Разбивам силата на духовете които карат небесата да бъдат бронз и земята желязо, което прави моите молитви да не се чуват. Аз разбивам силата на духовете които не ми дават да чувам Словото на Бог нито ми позволяват да пророкувам или да имам видение, да ме напусне в името на Исус. (Поеми си дълбоко въздух и изпусни.)

Второзаконие 28:25Аз разбивам проклятието което ме кара да се втурвам пред моите неприятели, духът на неуспех, себеомраза, смърт, желателна смърт, преждевременна смърт, самоубийство, и заповядам на тези духове да излязат в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни)

Второзаконие 28:27Аз разбивам проклятието на подлост, силно желание, всички кожни заболявания, нещата които не заздравяват или не се изцеляват, херпеси псориазиси, херпес зостер, лудост, СПИН, сексуално предаващи се заболявания и заповядам тези духове да излязат и да напуснат мен и моята кръвна линия в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и изпусни.)

Второзаконие28:28Разбивам проклятието на обезсърчение, поразяването със страх на ума и сърцето, психическо мъчение, психически силни болки, психическо изтезание, и всеки дух под контрола на (Аполон) Мит. (Богът на слънцето, пророчество, музика, медицина и поезия. Прави или изразява извинение.) главно в случая е разрушителят. Заповядам на тези духове да напуснат мен и моята кръвна линия в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Второзаконие 28:29Разбивам духът на неуспех, мързел, пасивност, апатия, летаргия, и бедност и заповядам на духовете да напуснат мен и моята кръвна линия в името на Исус. (Вземи дълбоко въздух и го изпусни.)

Второзаконие 28:30Заповядам духът на развод, разделение и отделяне в мен и моята кръвна линия да ме напусне в името на Исус (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Когато ние заповядаме всички тези духове да напуснат, нека да допълним още няколко, неща. Кажи, „Заповядвам всички духове да ме напуснат на страх, антихрист, пристрастяване, цигари, алкохол, дрога, лакомство, несигурност, отхвърляне, съмнение и непростителност. Заповядвам на всички тези духове да излязат в името на Исус. (Поеми дълбоко въздух и го изпусни.)

Разбивам всеки завет направен със сатанаСега кажи, „ Аз разбивам всеки завет и съглашение което някога съм направил със Сатана и неговите демони или тези които са направени със моите праотци толкова назад колкото десет поколения от името на моята кръвна линия. Сега заповядам на задачите поставени над мен и моята кръвна линия да бъдат унищожени и всички духове подобни на тези поставили задачи да бъдат вън от мен и моята кръвна линия в името на Исус. (Поеми си дълбоко въздух и го изпусни.)

Изисквам благословенията на Второзаконие

Сега изповядаме кои сме ние и какво имаме от нашата заветна връзка с Бог и Отец чрез нашата заветна Глава, нашия Господ, Исус Христос. За нашето покорство, тези са обещанията които Бог направи за нас в стиховете 1-13 от глава 28:В името на Исус Христос, аз заявявам над мен следните благословения които ще завладеят мен поради покорството на гласа на Господ, моя Бог:Стих 1-2 Аз усърдно ще слушам гласа на моя Господ Бог като внимавам на всички заповеди така че неговите благословения ще завладеят мен където и да бъда.Стих 4-5 Така че плодовете на моето тяло, моите деца, и работата на моите ръце ще бъдат благословенни. И че аз винаги ще съм способен да имам средства за моите покупки.Стих 6-7 Благословен ще бъда в излизането си и благословен ще бъда във влизането си. Така че неприятелите ми духовните и физическите, ще бягат пред моето лице.Стих 10 - Така аз ще бъда благословен където и да живея. И винаги ще имам Божието помазание над мен когато пазя заповедите Му. Така че хората винаги ще виждат Божието помазание над мен и ще знаят че аз съм син на Бога.Стих 12 - Така че аз ще бъда успешен и ще мога да давам на заем твърде много и няма да вземам. И ще бъда глава, а не опашка, заемодател сред мъжете, приет от Бога и одобрен от човека.Аз отново декларирам всички тези благословения да дойдат над мен и да ме завладеят, защото се покорявам на гласа на Господа, моя Бог, в скъпоценното име на Исус Христос, Синът на Живия Бог.Сега Отче Боже, Господи Исусе, и Святи Душе, аз ти се покланям и те хваля. Аз ти давам всичко в мене на Теб и Ти предавам целия мой живот на Теб. Ти ме караш да се изпълвам със всичките плодове на Святия Дух. Направлявай моите пътеки за да достигна моите скрити потенциали и изпълня Твоя план за моя живот. Аз моля това в Исусовото име.Святи Душе, моля те ела при мен и заеми мястото на всичките зли духове или проклятия, които са заповядани да излязат вън от мен и от моята кръвна линия в Исусовото име.Как да задържим изцелението и освобождението1. Облечи се с цялото оръжие на Бог. (Ефес. 6:10-18).Знай, че всяка част от него има значение.2. Познай позицията си в Христос. (Еф. 1:3; Еф. 2:6; 1Йоан. 4:4)3. Прави положителна изповед. (Римл. 10:8-10).Твоите думи имат сила! (Марк 11:23-24)4. Справи се с греха. (Ис. 59:2; Римл. 6:23; Лука 10:19)5. Стой в Словото на Бог.(И.Н.1:8; Пс.1:1-3; Яков 1:22-25; Пс. 119:105; Еф.5:25,26; Евр. 4:12; 1 Пет. 2:2; Мат. 4:4). Чети Библията всеки ден.6. Прощавай бързо.Развивай простително отношение. (Мат. 18:32-25)7. Разпъвай плътта. (Гал.5:24-25; Римл.6:16; Лука 9:23)Демона не може да живее в разпъната плът.8. Хваление и поклонение, благодарност. Хвалата кара врага да млъкне. (Пс.8:2; 1 Коринтяни 14:14; 1Сол. 5:18)9. Поддържай живот на общение и духовно служение(Евр. 10:24-25; Екл. 4:12)10. Изпълване на къщата със силата на Духа: (Мат.12:43-45; Д.А 2:4; Еф. 5:18)Развивай плодовете на Святия Дух. (Гал.5:22-23)11. Обичай Господа. (Марк 12:33)12. Предай се на църковната власт. (Евр. 13:7) С любов - не под владение.13. Постави домашния си живот в ред. (1 Тим. 3:3-13; Ефес.5:21-23)14. Моли се всякога (Йн. 5:14-15; 1Сол.5:17; Римл. 8:26-27; 1 Сол. 5:17).15. Търси Святост. (1 Йн. 3:1-3; 2Кор.3:18)16. Пълна преданост (Втор.10:12-13)

Още статии

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #5 q009 01-09-2017 11:20
Не можеше ли да е малко по-кадърно написано (и набрано)? Явната неграмотност, струяща от статията е и неуважение - както към читателите, така и към темата.
Цитиране
 
 
0 #4 zvezdaamet 26-02-2013 00:49
AMIN ISUSE :roll:
Цитиране
 
 
+1 #3 nadq777 24-02-2013 13:19
amin
Цитиране
 
 
0 #2 nina 06-09-2011 19:47
БЛАГОДЯРЯ ТЕ БОЖЕ!!!
Цитиране
 
 
+1 #1 Евита 01-08-2011 23:37
Благодаря ти Господи!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови