Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как да откриеш правилният човек за живота ти?

questions reponses profits

Правилният човек за живота ти ще е в църква, а не в дискотеката.
Правилният човек няма да прави разделения в тялото Христово.
Правилният човек за теб ще иска да служи на Бог с цялото си сърце - дух, душа и тяло.
Правилният човек няма да иска секс преди брака.
Как да съм сигурен/сигурна дали ще ме обича? Ако човекът служи на Бог вярно, ще служи и на теб вярно. Ако човекът обича Бог, ще знае как да обича и теб.
Ако човекът се отнася с интегритет и покорство към Словото, ще знае как да се отнася и с теб.
Георги Хазърбасанов.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #3 Данаил 27-07-2016 22:53
Знам че това е грешка знам че това е неправилно моля ви помогнете ми в безисходица съм всеки ден се моля на Бога защо това ми се случи не съм искал това да се случи дори не разбрах в първия момент разбрах го след два дни не искам да преча не искам да развалям семейство моля се на Бога да ми помогне да преодолея това страдание не искам вече да страдам много ми дойде вече кажете как да постъпя
Цитиране
 
 
0 #2 Тих Ангел 27-07-2016 16:57
Това си е изкушение , замисли се ако развалиш едно семейство ще постъпиш ли правилно , все пак тази жена е дадена на друг !
Цитиране
 
 
0 #1 Данаил 27-07-2016 14:09
Здравейте , Бог да ви благослови , искам да споделя с вас едно нещо което ми се случи преди месец. Аз съм влюбен в момиче което не принадлежи на мен тя е омъжена и има дете питам Бога защо точно в нея Господи тя не е моята защо в нея съм влюбен защо я обичам толкова много, готов съм на всичко за да бъда с нея дори да не бъда с нея но поне искам да я спечеля като приятел не искам да я изгубя всеки ден се мъча и се моля за нея тя да бъде щастлива за това искам да ви питам правилно ли е това което се случва с мен от Бога ли е това нещо
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови