Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Както разруших храма в Ерусалим, така Аз ще разруша всички религиозни организации!

0 1ee2a6 3b2bb7a7 orig

Народе Мой, Господ Бог не прави нищо без да открие намеренията Си на Своите слуги!
Както разруших храма в Ерусалим и опустоших Израил, за да разпръсна Моя народ по лицето на цялата Земя, така Аз ще разруша всички религиозни организации, които се наричат с Моето име, за да не бъде вече държан Моя народ зад религиозните им стени!
Сега вие трябва да показвате вярата си в Мен чрез своя живот- това до колко сте Ме познали и доколко сте способни да изпълнявате Моето Слово в своя живот.
Истинската ви вяра и личната ви връзка с Мен се проверяват в уединение! Не проверих ли Аз вярността на израиляните към Мен, когато бяха разпръснати? Много ли хора от Моя народ Ми останаха верни докрай в това време на изпитание, и предадоха ли те силната си вяра на потомството си? Не са много и това не е скрито от вас, днешните, които се наричате с Моето име и си мислите, че сте по- добри от Израил! Ето, Аз ще изпитам вас, народе Мой, колко вашата вяра е по-силна от вярата на Израил! Защото си мислите, че Израил няма Святия Дух, а вие Го имате, и затова сте по-силни! Така че, докажете, че във вас живее Святия Ми Дух с живота си в уединение! И тогава ще се види много ли от вас ще останат в Моето сито! Защото от всеки, на който много е дадено, много и се изисква!
Наблюдавайте внимателно ставащото днес и приемайте всичко, че е от Моята ръка! И когато започнат да ви преследват, когато се изправят срещу вас, не само властта, но и вашите приятели и семейства, знайте: Аз пресявам Своето семе! Аз взимам зърното Си в ситото и го подхвърлям високо, за да отвея от него всичката плява! И това изпитание няма да отмине никого от Моя народ!

Цялата статия от тук: http://www.hristiqni.com/forum/viewtopic.php?f=11&p=75457#p75457

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови