Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Това извратено, невярващо, себично поколение..

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

36852

Изобщо не се учудвам на това извратено, невярващо, себично поколение от хора по целия свят, изобщо не могат да ме впечатлят, нито с атентатите си, нито с кражбите си, нито бунтовете си, нито с бойните си умения.
Ходят по улиците, наперени, с надути бицепси, момичетата разголени с миризливите си с извинение задници, дето ако не се измият 2 дена, почват да миришат на тоалетни и ми претендират че са голямата работа, кой като тях! А в очите им виждам реално, княза на този свят, дявола,ги е оковал от главата до петите! О, хора, дано Бог даде да разберете, че без
Него сте абсолютно нищо, минава камион отгоре ти и нищо не остава от теб, ама нищо!
Някои цял живот живеят като царе, а ела само ги виж на смъртното легло, като полуумрели мишки, цвъкат и са готови да дадат всичко, само и само да живеят.
Някои имат шанс, в такива моменти да се покаят, но мнозина от хората, нямат такъв шанс. И е много жалко, когато в този момент, когато жизненото дихание, което е от Бога, Когото си отхвърлил, те напусне, ти просто си отиваш завинаги, безвъзвратно, тогава ще ми се иска да те попитам: " Кое ти беше голямата работа?! "..............

Споделено от Жулиан Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови