Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Това извратено, невярващо, себично поколение..

36852

Изобщо не се учудвам на това извратено, невярващо, себично поколение от хора по целия свят, изобщо не могат да ме впечатлят, нито с атентатите си, нито с кражбите си, нито бунтовете си, нито с бойните си умения.
Ходят по улиците, наперени, с надути бицепси, момичетата разголени с миризливите си с извинение задници, дето ако не се измият 2 дена, почват да миришат на тоалетни и ми претендират че са голямата работа, кой като тях! А в очите им виждам реално, княза на този свят, дявола,ги е оковал от главата до петите! О, хора, дано Бог даде да разберете, че без
Него сте абсолютно нищо, минава камион отгоре ти и нищо не остава от теб, ама нищо!
Някои цял живот живеят като царе, а ела само ги виж на смъртното легло, като полуумрели мишки, цвъкат и са готови да дадат всичко, само и само да живеят.
Някои имат шанс, в такива моменти да се покаят, но мнозина от хората, нямат такъв шанс. И е много жалко, когато в този момент, когато жизненото дихание, което е от Бога, Когото си отхвърлил, те напусне, ти просто си отиваш завинаги, безвъзвратно, тогава ще ми се иска да те попитам: " Кое ти беше голямата работа?! "..............

Споделено от Жулиан Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови