Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Дяволът идва първо с изкушения!

Дявол

Когато започнем да вършим Божията воля, нашият противник - дяволът, идва първо с изкушения.

По всякакъв начин се опитва да измести вниманието ни от Пътя и целта, която Господ ни е дал като видение. Ако не успее, започва да ни внушава съмнения:" Дали е Божията воля? Дали имам сили за това?" Да, ние сила нямаме, но...ако Бог ти даде видение, то Той Е този, който ще го извърши чрез тебе - с Неговата сила! От нас се иска ЕДИНСТВЕНО да ВЯРВАМЕ и УПОВАВАМЕ на Него. И да не се страхуваме!
Ако и тук не успее да те отклони от видението ти, дявола излиза срещу теб със злоба и омраза - най-вече чрез тези, които са около теб и тези, които обичаш и си допуснал близо в сърцето ти. Ще те обвинява, ще те съди, ще те обижда, ще се опитва да ограби мира и благодатта ти. Ето, точно тук е мястото, на което трябва да докажеш своята ВЯРНОСТ и ПОСТОЯНСТВО. Защото сам Господ казва: " Този, който се съмнява, да не мисли, че ще получи нещо."
Не бива да се страхуваме и не бива да изоставяме видението си. Бог ще намери кой да извърши Неговата воля, но...дали ние ще се окажем верни? Защото, ако не се покажем верни в малкото тук на земята, как Господ ще ни повери небесните работи? /Матея 25:23/
Аз ще се моля за теб, който си на този път - моли се и ти за мен! Да ни утвърди Бог в постоянство и вяра, за да се окажем верни в това, което ни е поверил! С обич! <3
Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови