Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Вяра и сетива

f62c84c2 591e 4e40 b557 7cd92ccf468d

Казва й Исус: Не рекох ли ти, че ако повярваш ще видиш Божията слава? Йоан 11:40
Страхът ни спъва, но вяра марширува в територията на врага. Страхът се появява логично, но той е продукт на нашите сетива -това, което ние виждаме, чуваме, пипаме или вкусваме. Фокусирането ни в областта на естественото ни оставя уязвими за дяволската тактика .
Когато Исус се приближи до гроба на Лазар, Той видя камъка стоящ здраво на място си. Миризмата излизаща от гроба Му говореше, че човекът е мъртъв. Той чул със собствените си уши плача на опечалените. Исус можеше да вкуси дори горчивината на собствените си сълзи. Но Спасителя не позволи на сетивата си да го заведат далеч от гроба. Той не гледаше на ситуацията с очите на човека, но с очите на вярата. Той извика: "Лазаре, излез вън!" Смъртта избяга, когато Той погледна не на естественото, а се фокусира в духовното.
Сетивата ви сигурно ще доведат страха. Вашите мисли често ще ви дават много причини да се страхувате. Но Бог е Бог на невъзможното! С Исус, побеждаваме смъртта, защото Той е възкресението и животът. Доверете Му се, да направи невъзможното, въпреки вашите естествени чувства и разум.
Амин!

Споделено от Мариана Стефанова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови