Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Не пренебрегвай този призив, приятелю...

13509085 1335962726431023 1765941631682984691 n

Не пренебрегвай този призив,приятелю,,не обръщай гръб на Спасителя! Той проля кръвта Си на Голгота И ЗА ТЕБ! Няма значение колко тежки са греховете ти!Няма значение,че в ума ти звучи лъжата на сатана,че ти не си достоен,че Святия Бог не приема такива като теб!

Погледни на ВСЕОПРОЩАВАЩАТА БОЖИЯ ЛЮБОВ! Погледни към Голготския кръст,където цената за теб е платена! От теб се иска само да протегнеш ръка с вяра в Божия Син,да извикаш към Него и да Го поставиш за Цар на твоя живот! Приеми Исус за твой личен Спасител,вкуси от неговата милост и любов,стани дете на Бога и бъди добре дошъл в голямото Божие семейство! Нищо не е по-важно от това твое решение!

Цялата мъдрост и богатство на света не могат да спасят душата ти! Ти си създаден да имаш Вечен живот,искаш или не искаш. Бог,обаче оставя на теб свободния избор.Ти и само ти ще избереш къде ще прекараш Вечността! Ела ,опитай нашия Жив Бог,вкуси от Неговата благодат,от Неговия мир! Не се ли умори душата ти да търси щастие в света!? Не са ли ти достатъчни раните нанесени от невярни приятели и измамливи удоволствия!? В каквито и заблуди да те води сатана,душата ти остава празна и търсеща. Божият дух,вдъхнат на всеки от нас при създаването копнее за твоето спасение,копнее да извикаш:


" Отче Святи,идвам пред Твоя престол с огромен товар от грехове,с които аз не мога да се справя сам! Отче,Святи,искам Твоя Единороден Син да стане и мой Спасител! Приеми ме,Боже и ме потопи в очистващата кръв на Исус! Дай утеха на изстрадалата ми душа,дай светлина в мрака на този свят,в който не намерих нищо добро! Благослови ме Отче и приеми ме в Твоето семейство! Искам и аз да вкуся от Твоята любов,от Твоя неземен мир! Отричам се и оставям зад гърба си,заблудите ,в които до днес съм живял и искам от днес нататък да следвам Исус Христос и да достигна в Твоето Царство на Любовта! Амин!"


Трудно ли ти се вижда ,приятелю!? Така е,защото сатана затваря ума ти,оковал те е във вериги,които само Исус може да разчупи! Отблъсни лъскавите играчки ,с които дявола те залъгва в света! Животът ни на тази земя е само лъх!
Спаси безсмъртната си душа,влез в ЛЮБОВТА на Спасителя,не се оставяй да бъдеш съчка за огъня на ада!
Бог създаде човека за да общува с него! Той не иска да погинеш и да прекараш Вечността в ада,затова още те чака и с обич те приканва да се обърнеш към Него и да вземеш своето Спасение,което Исус плати на страшния кръст! Амин!

Йорданка Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови