Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

За хората, които мислят: Искам да си живея живота...

article 2527464 1A3C65B300000578 526 634x415

Има хора, които са на мнение, че ако станат християни ще трябва да се откажат или да изгубят неща от живота си.

Затова предпочитат да нямат нищо общо с християнството, защото както казват те - “искам да си живея живота”... Защо толкова много хора мислят за това какво ще изгубят, а не за това какво ще спечелят?...

Затова бих ги посъветвал: опитайте тортата преди да твърдите, че не е сладка. Много повърхностно и със скептицизъм може да говори човек за нещо, което не е вкусил... Но нека спрем да се оплакваме за изборите, които сами сме направили; да спрем да обвиняваме Бог или хората.

Никой не ни е виновен когато сме избрали да живеем като неразумни. Защото не е ли глупост, когато някой ни казва къде е изхода, но ние пак сами си избираме да живеем в задънената улица.

После защо животът ни е такъв? Може би, защото мислим върху това какво ще изгубим когато станем християни и не знаем какво ще спечелим. Е, вече знаем, но дали ще повярваме, това вече е друг въпрос.

Венцислав Бонев (със съкращения)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови