Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Умът е игралната площадка на дявола!

умът е игралната площадка на дявола

Често се казва, че умът е игралната площадка на дявола. В това има много истина, щом толкова много от духовните битки срещу врага ни се случват там. Може би нашият духовен враг продължава да ти припомня вина от някой грях в миналото или пък да отваря апетита ти за ненапълно превъзмогнато пристрастяване. Може би ти прошепва негативни мисли, които пораждат съмнения относно вярата ти или способността ти да постигнеш това, което Бог има за теб. Направи днес това, което казва Римляни 12:2 и позволи на Бог да те трансформира чрез обновяването на ума ти. Помоли се и поискай от Бог днес да премахне негативните мисли, с които нашият духовен враг продължава да атакува ума ти, и позволи на Бог да обнови ума ти и да замести негативизма с чистота и яснота. Позволи на Бог да ти помогне да водиш битката в ума си и да победиш.
Римляни 12:1
Моля ви, братя, в името на Божието милосърдие да принесете телата си като жива, свята и приятна жертва на Бога – това ще бъде вашето духовно служение на Бога.
Римляни 12:2
И недейте се съобразява с този свят, а се преобразявайте чрез вашия обновен ум, за да разпознавате от опит каква е Божията воля – кое е добро, приятно за Него и съвършено.

Споделено от Асен Мирчев

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови