Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Разпадане на ЕС и началото на края..

Предстоящото разпадане на Европейския Съюз на две от десетте зони

ten zones

Ще продължат да се изграждат десетте зони, политико-религиозни образования , които са част от Новия световен ред под ръководството на папството и ООН в последното поколение на човешката история. Европейският съюз ще бъде разрушен и ще се раздели на две зони – католическа и протестанска(виж последните две зони от списъка), а православните страни в състава на ЕС - Румъния, България, Гърция ще бъдат към Евразия(руска, православна). Под егидата на папството-антихриста(звяра от Откровение 13:1-10 ) ще бъдат създадени следните десет нови политико-религиозни структури- зони:


Зона Евразия - Православна
Страни и територии: Русия, Казахстан, Белорусия, Източна и Южна Украйна, Молдова, Източна Румъния, Северна и Централна България, Гърция, Кипър, Сърбия, Северна Македония, Грузия, Армения, Латвия, Естония, Северен Узбекистан, Северен Киргизстан

Първа Католическа зона – Южна и Източна Европа
Страни и територии: Италия, Франция(без Елзас и Лотарингия), Хърватска, Западна Украйна, Полша, Чехия, Литва, Южна Германия(Бавария), Унгария, Западна Румъния, Испания, Португалия, Ирландия, Северна Босна и Херцеговина, Белгия, Австрия

Първа Протестанстка зона - Северна Европа
Страни и територии: Северна и Централна Германия, Североизточна Франция (Елзас и Лотарингия), Холандия, Швейцария, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Исландия, Люксембург

ten zones
Ние нямаме достъп до някаква секретна информация, освен тази, която е изнесена в интернет и новините, а се базираме на пророчествата на Данаил и Откровение.
Разпределението на държавите в тези зони сме направили според разпределението на деноминациите, както и съобразно някои исторически и политически обстоятелства, така както Бог ни открива. Разпределението е приблизително и е възможно някои страни да не попаднат в зоната, която сме посочили. Като цяло обаче считаме, че списъка дава добра представа за политико-религиозните процеси в света и до момента се потвърждава от новините. На първо място в списъка на страните за всяка зона сме посочили, страната която според нас ще доминира във зоната. Тези страни , чиито имена започват с определенията Северна, Южна , Източна и Западна сочат на сегашни държави, които според нас ще бъдат разделени. За съжаление България също ще бъде разделена , като Северна и Централна България ще бъде в зона Евразия(руска, православна), а Родопите в Османската Зона(турска, мюсюлманска - сунитска).

Откровение 17:12-13:
и десетте рога, които си видял, са десет царе,
които още не са получили царска власт,
но за един час получават власт като царе заедно със звяра;
те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт;
(т. е. това са десет политико-религиозни зони, които преди не са имали власт, но получават власт в "последния час" на световната история(ок. 40 години) преди Второто Пришествие на Нашия Господ Исус Христос. Те получават власт заедно със звяра (последния папа, антихриста). Зоните, преди да се обединят, ще воюват едни с други, но всички тези конфликти, ще бъдат планирани предварително, тъй като Бог казва "те са единомислени", (друг превод:"те имат една цел") и "предават на звяра ( папството - антихриста) своята сила и власт".

 

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови