Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как хомосексуалните ОБСЕБИХА БЕЛЕГА НА ЗАВЕТА /дъгата/ между Бог и потомството на Ной?!

Как хомосексуалните ОБСЕБИХА БЕЛЕГА НА ЗАВЕТА /дъгата/ между Бог и потомството на Ной?!

Дъгата е белег, който Бог поставя на небето, за да потвърди завета си, че повече няма да унищожава всички живи същества с потоп.
Битие, глава 9, стихове 8 - 17
8 После Бог говори на Ноя и на синовете му с него, казвайки:
9 Вижте, Аз поставям завета Си с вас и с потомството ви подир вас;
10 и с всичко живо, що е с вас, - птиците, добитъкът и всичките земни животни, които са с вас, да! с всяко земно животно от всичко, което е излязло от ковчега.
11 Поставям завета Си с вас, че няма да се изтреби вече никоя твар от водите на потопа, нито ще настане вече потоп да опустоши земята.
12 Бог рече още: Ето белегът на завета, който Аз поставям до вечни поколения между Мене и вас и всичко живо, което е с вас:
13 поставям дъгата Си в облака, и тя ще бъде белег на завет между Мене и земята.
14 Когато докарам облак на земята, дъгата ще се яви в облака;
15 и ще спомня завета Си, който е между Мене и вас и всичко живо от всяка твар; и водата няма вече да стане потоп за изтреблението на всяка твар.
16 Дъгата ще бъде в облака; и ще я гледам, за да си напомням всегдашния завет между Бога и всичко живо от всяка твар, което е на земята.
17 Каза Бог на Ноя: Това е белегът на завета, който установих между Мене и всяка твар, която е на земята.
Хомосексуалните /лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните/, обсебват завета на Бог /дъгата/ и я правят свой символ /Флагът на дъгата/, като му предават друго значение.
Освен Флагът на дъгата, други символи са розовият и черният триъгълник. Последните са били използвани от нацистите за белязване на лесбийките и гей-мъжете в концлагерите на Нацистка Германия, а днес се използват от някои гей-организации с преосмислена символика.
Всичко, това е мръсотия пред Бога!
Помогни им Господи, да намерят пътя към Теб!

Споделено от Ангел Димитров

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови