Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Слово за деня: Отговаря ли Бог на всяка молитва и кога и как?

Слово за деня:
Отговаря ли Бог на всяка молитва и кога и как.

Мъж се моли
" Истина ви казвам: КОЙТО рече на тази планина: Дигни се и хвърли се в морето, и НЕ СЕ УСЪМНИ В СЪРЦЕТО СИ, но ПОВЯРВА, че ОНОВА, което КАЗВА, СЕ СБЪДВА, ЩЕ му стане. Затова ви казвам: ВСИЧКО, каквото ПОИСКАТЕ В МОЛИТВА, ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ГО ПОЛУЧИЛИ, и ЩЕ ВИ СЕ СБЪДНЕ." Еванг. от марка 11:23-24
Много често нашето незнание или маловерие / съмнение/ ни карат да правим погрешни изводи и изказвания за Божията воля и да не получаваме това, което искаме. И да се оправдаваме, че Бог не отговаря на всяка молитва или пък Му трябва време да отговори. По този начин правим Бог лъжец. Защото е написано веднъж за винаги какво е казал Той и само нашето незнание или маловерие са пречка за отговора.
Да разгледаме добре думите на Исус Христос в стиховете: Първо - КАКВО можем да искаме в молитва.
Отговорът на Бог Е ВСИЧКО. Няма ограничения, няма списък от неща. НО ИМА УСЛОВИЯ. Какви?
Първо - ДА НЕ СЕ УСЪМНИШ. Да бъдеш напълно уверен, че го искаш. Второ - ДА ПОВЯРВАШ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО КАЗВАШ - СЕ СБЪДВА. Да няма никакви колебания ще стане ли, няма да стане ли. И трето - ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ГО ПОЛУЧИЛИ. Тук е момента да започнем да благодарим за чутата молитва и за това, което Бог ВЕЧЕ НИ Е ДАЛ.
И така - Бог отговаря на ВСЯКА молитва; Отговора ВИНАГИ Е ДА. Времето за което ще получим отговора ЗАВИСИ от НАС, т. е. от НАШАТА ВЯРА. Надявам се с това да съм била полезна на някого. Бъдете благословени и нека вярата ви се увеличава всеки изминал ден. И както казва Библията: " Вярата идва от слушане, а слушането от Божието слово" Амин! Обичам ви!

Катя Николова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови