Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Защо, Господи, ми даваш да виждам беззаконие?

"Защо, Господи, ми даваш да виждам беззаконие?"
Авакум 1:3

Христос
Защо ми показваш беззаконие, И ме правиш да гледам извращение? Защото грабителство и насилие има пред мене, Има и каране, и препирня се повдига.
Преди почти 3 години Бог ми даде сън за състоянието на Тялото Христово.
Картината е отчайваща.
В началото бях много развълнувана, но после, когато осъзнах какво ми е показал Бог, изпаднах в дълбоко отчаяние, защото почти винаги, когато се опитвах да покажа на моите братя и сестри какво Бог ми е показал, че не е наред, срещах ожесточена съпротива.
Знам, че само Бог може да промени сърцата и умовете, но тежко ми, ако мълча, когато виждам как храната на Божиите хора се смесва с отрова.
Стана толкова е очевАдно, когато Бог ми го откри, че се чудех, как много малко хора успяват да го видят и осъзнаят. Но после се сетих, че и аз години наред се хранех със същата отровена храна и ми харесваше...
Вярно е, че в началото, когато Бог ти отвори очите за истината, първата реакция е да се опиташ да я набиеш с чук в главите на другите. Много скоро разбрах, че това е израз на някаква гордост и ефектът е точно обратнен – хората започват още по-яростно да защитават лъжата и лъжеучителите.
Реших да наблегна на изявявне на Истината, но и от това нямаше голям ефект. Същите хора, които споделяха публикациите, споделяха и лъжеучения...
"Защо Господи, ми даваш да виждам тези неща? Какво искаш да правя с това?"
В последната част на съня имаше еин детайл, за който в началото не знаех защо е така. Намирах се в църква и току-що бях прочела текст от Словото от амвона. Седнах си на мястото и Исус, който в съня ми беше с тъмна коса и брада каза: "Добре, точно по този текст ще проповядвам днес" и се запъти към амвона. Погледнах си Библията и видях много странно заглавие на пасажа, който в съня си знаех, че току-що съм прочела.
Сега знам какво иска от мен Бог. Споделям това, което ми открива, когато изследвам Писанието, а Той Си има грижата да го открива на хората Си.
Отговорността те да приемат не е моя.
Само да говоря това, което Той ми открива стърпение и любов. Който има уши, ще чуе и Неговите ще чуят и ще разпознаят гласа на Добрия Пастир.
Тъжно ми е да виждам колко много се разминава това, което наричаме "църква", с това, което Бог има предвид. Докарва ме до сълзи, а не мога да си представя какво усеща Господ Исус Христос...
Но все пак, да не забравяме фактора БОГ.
Неговата Воля ще се изпълни и Неговото Царство ще дойде на земята, както са на Небето.
Бъдете благословени, милички.

От Miglena Petrova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови