Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Св. Антонии: В последните дни хората без Христос ще ни мислят за ненормални..

3

За тази лудост е говорел св. Антоний преди векове, като казва, че в последните времена хората толкова много ще полудеят, че ако видят някой познат, който е наред, ще се съберат всички около него и ще му казват: ти си луд, а ние сме си наред!

И ще смятат здравомислещия човек за луд.

Естествено хората ще имат своето право: в своето безумие техният ум не може да разбере различните от тях, просветлените от Бога хора, които имат Божията благодат, чийто ум си е на мястото и който вижда чисто Бога, света, хората, живота.

Хората без Христос не разбират това, те излъчват на друга честота. Все едно говорите на различни езици.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Ст. Ив. 10-12-2016 13:01
Вече е дошло това време. Рядко се срещат здравомислещи хора, които виждат нещата чрез Божията мъдрост. Така е защото нямат в себе си еталона с който да сравняват т.е. не познават Божието слово. Много "християни" приемат на готово тълкувания от хора, но сами не искат да изследват написаното, поназнайват нещо, но не познават Словото в пълнота и лесно се оставят да ги манипулират.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови