Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ДРЪЖТЕ СЕ ЗА СВОЯТА УВЕРЕНОСТ!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

david wilkerson

"Сатана ни атакува според мярката на светлината, която сме получили, и в която ходим. Тези, които ходят в малък лъч светлина не са заплаха за царството на дявола.Той се цели с "голяма борба от страдания" към тези, които обичат светлината, които приемат всичко, което Христос има за тях.Тези светии не участват в тъмнината. Те стоят твърди във вярата си, която ги прави да„издържат“.

Те са станали войници, които ходят в пълнотата на вярата. И все пак, заради своята вяра се превръщат в мишени на яростни атаки от страна на ада.Врагът идва като потоп върху такива войници.Сатана може да направи нещата да изглеждат така, като че ли всичко в техния живот се разпада: техните молитви изглеждат възпрепятствани, небесата сякаш са заключени и ги връхлитат страдания от всички страни.

В такива моменти от техните сърца може да се изтръгне следната осъждаща мисъл:"Ти си маловерен. Ако беше малко по-праведен, щеше да си по-близо до Исус, ако мислите ти не бяха толкова зли, нищо от това нямаше да ти се случи. Ти щеше да си на върха,подобно на тези около теб; да се наслаждаваш на изобилие и да чуваш ясно Божия глас."Това описва ли вас? В голяма борба ли сте в момента?

Възлюбени, това не е заради съмнение или грях, но е защото сте обградени от светлина. Светлината произвежда доверие в Исус и колкото повече светлина получавате, толкова по-голямо става вашето доверие в Него. Тази ваша увереност в Христос, Сатана се опитва да съкруши. Той е насочил силите на ада, за да ви повали в страх и неверие.Възлюбени, независимо през какво преминавате, всичко което Господ трябва да направи е да изговори една дума и бесовете се разбягват. Създанието трепери. Изведнъж отговора,който сте чакали идва върху вас. Тогава, питате вие, защо Господ не ми е отговорил още?

Защо страданието продължава? Защо изглежда толкова безнадеждно за някои от Божиите най-святи хора?
Всичко, което знам е това. В такива кризи, Божиите хора или порастват в увереност или захвърлят цялата си увереност. "Но ако се дръпне назад, няма да благоволи в него душата Ми. Ние, обаче, не сме от ония, които се дърпат назад, та се погубват, а от тия, които вярват та се спасява душата им."(Евреи 10:38-39).
Искате ли да доставите удоволствие на Христос? Тогава поставете цялата си увереност в Него. Дръжте, без да я изпускате и помнете Неговото обещанието за вас: "И така, не напускайте дръзновението си, за което имате голяма награда" (Евреи 10:35). Бог казва: "Дръжте се за вашата увереност, защото Аз я възнаграждавам."

Дейвид Уилкерсън

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови