Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Библията ме изумява всеки ден..

12832543 10209331389460430 7533074718416841815 n

Библията ме изумява всеки ден. Почти никой не обръща внимание на нещата, които са били записани в Библията, още преди да са били открити от медицината, физиката, астрономията и т.н. Като например, че Земята е кръгла и още много неща. Да не говоря пък за мениджърските умения на Йосиф (1900 г пр. Хр. когато не е имало магистратури по мениджмънт)


Ако и ти желаеш да прославиш Бога, СПОДЕЛИ СВОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО ИЛИ ИСТОРИЯ ОТ ТУК: ПУБЛИКУВАЙ


В момента чета Левит и изследвам законите, които Бог даде на евреите, докато бяха в пустинята. Книгата е писана около 1450 г преди Христа и описва начина, по който се предават кожните болести и как трябва да се постъпва в такива случаи с болния, с къщата, в която е плъзнало, карантината, мерките, които трябва да се вземат. По това време другите народи хал хабер са нямали от тия неща.
Лошото е, че това няма кой да ти го каже. В училище ти учат децата, че еволцията е единствената теория и няма друга. А поповете в църквата ти викат: запали една свещ и повтори 800 пъти ето тази молитва. Как да им е интересно на хората?

Ваня Великова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови