Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Когато се посветим на Христос, на хората може би им се струва, че прахосваме живота си.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

"Когато се посветим на Христос, на хората може би им се струва, че прахосваме живота си. Но Той е казал, че само когато "изгубим", тоест инвестираме живота си в Него, намираме истинският живот.


Исус ни учи да оценяваме живота си по загубите, а не по печалбите, по жертвите, а не по спестяванията, по времето, отделено за другиет, а не по времето, пропиляно за себе си, по любовта, която е отдадена, а не по любовта, която е приета.
Това е правило на живота: Бог благославя тези, които дават от живота си и от средствата си.

"Един разпръсва щедро, но пак има повече изобилие" (Притчи 12:24)"

Нека сеем щедро, за да пожънем изобилие!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови