Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

КАКВО ИМ СТАВА НА СЕСТРИТЕ!

Споделя К. Иванов

От две години прекарвам времето на хвалението в църквата със затворени очи,защото винаги пред мен има една дузина добре очертани в панталони женски задни части, поклащащи се в такт с музиката. И все си мисля: "Защо сестрите се правят, че не разбират какво става?" Защото съм виждал как жени си купуват панталони, първо се оглеждат отзад на огледалото и питат: "Как ми стоят?" и "Дебела ли ме правят?". И панталоните ги правят или "секси" или дебели и смешни.

Един мъж на улицата, на около 70 години, се загледа "жадно" в задните части на едно младо момиче - задни части, добре подчертани в дънки. И очите му светнаха в блудство. А това момиче си беше облечено като една трета от сестрите в църквата, нямаше нищо друго предизвикателно. И тя "без да се усети /всъщност нека не се правим на наивни - хората винаги се усещат/ - тя съблазни. А ако е била сестра? Какво казва Словото, което ще ни съди? "Горко на този, чрез който идват съблазните!"

Скоро една проповедничка от чужбина проповядва с тъмен клин, тъмен елек, рокля над коленете и дълги светли ботуши на висок ток. Така облечена,ако я видиш на магистралата, лесно можеш да я объркаш. Предполагам, че се облича така, за да не е "религиозна". Но когато в църквата започна да се говори да не сме религиозни, май отхвърлихме много от Божите Заповеди и започнахме да се надуваме и да се присмиваме на "религиозните" и...

съживлението спря.

И както пише Джон Бивиър, преди 50 годишни никой невярващ средно статистичен американец не би гледал, нито би дал на децата си да гледат филми, които съвременните християни с лекота преглъщат. И по същия начин един невярващ американец /а и българин/ преди 50 години не би допуснал да се облече жена му или дъщеря му по начина, по който 1/3 от сестрите се обличат днес.

От ученик зная, че дънките са "секси" /да не говорим за сегашните с ниска талия/ и "неволното" показване на презрамки на сутиени и части от бикини, коремчета и т. н. Един проповедник е казал, че "секси облеклото е облеклото на блудниците". Зная ,че дънките са практична дреха, но какво пречи върху тях да се пуска риза или блуза? Не вярвам на небето някой да се разхожда с дреха, очертаваща ясно задните му части, пък и предните!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Обективен 25-01-2016 19:51
Човечецът просто е взел някаква произволна снимка от нета, но аз посещавам редовно тази църква и не съм забелязвал непристойно поведение от момичетата в хваелнието или нещо в облеклото им. Моля автора веднага да махне снимката от статията, опитвам се да разбера неволите му, но не може да слага така безразборно снимки от нета както му скимне.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови