Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Читател: Мечтая за майка ми баща ми да беше приоритет, а не ние.

Публикуваме мнение на наш читател и потребител в български християнски форуми, към темата: "Всички онлайн-мами избухнаха срещу съпругата, осмелила се да постави мъжа пред децата си".

Мнението е без редакторска намеса. Коментирайте вашите впечатления, съвети или житейски опит тук или в БХФ - християнски форуми.

Изключително странни мнения виждам тук, по повод тази толкова простичка статия. Една жена да дава по-голямо място или приоритет на съпруга си, за България е изключително странно и направо скандално схващане. Между другото вманиачаването на майката в децата, и често тоталното игнориране на съпруга, е традиционно и масово разпространено освен при нас и в Корея, както и други азиатски държави. Източно- европейците и в частност българите се държат и в другия отношения като тях, а да не забравяме, че тези държави са првдимно не-християнски.

Все си мисля, че Бог не е създал семейството като основа на обществото, за да робуват родителите на децата и тотално да се лишат и от личност, и от личен живот. Мога от личен опит да кажа, че именно тоталното отдаване на майката и поставянето на съпруга на заден план, в нашето семейство причини много страдания и стана причина прекрасният ми баща да си отиде от този свят много рано... Свикнали майка ни да се раздава за нас до степен на себеунищожение, ние израснахме деца до голяма степен егоисти, смятащи, че е нормално родителите ни да страдат и да нямат никакъв личен живот заради нас. Баща ми беше подтискан и игнориран, в наша полза, дори и когато вече бяхме над 20- годишни и беше крайно време ние да поставим тях на предно място. Абсолютно същото поведение имаше и баба ми, Бог да я прости. Също така, много ме натъжи исказването на мой познат преди 2-3 години, който каза, че след сватбата и раждането на детето, напълно е престанал да съществува. 'В момента, в който се прибирах след дългия работен ден, ми се кресваше от вратата - 'Памперсите донесе ли?? Напазарува ли?! Всичко свърши ли? Нямало пари...ако не носиш пари, за какво си ми?!' Той ни изпрати със съвета 'никога не се женете, хора. Пълен кошмар е.' Все си мисля, че библейското схващане, че мъжът е главата на семейството, се отнася не само до физическите и финансови функции на тази роля...а носи и посланието за повече обич и уважение към този човек. Лично аз си мечтая за майка ми баща ми да беше приоритет, а не ние. Знам, че той щеше да бъде по-щастлив и здрав, както и цялото ни семейство

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови