Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как да разберем дали ни шпионират през телефона

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Злонамерен софтуер поема контрол над процеса на изключване на телефона и създава илюзията, че устройството се изключва. Когато телефонът е в опасност, при изключване се вижда непозната анимация, а след това екранът угасва, сякаш е изключен, но всъщност продължава да работи.

Появи се нов и проблемен android malware, който може да звъни на контактите от телефонния указател или да функционира, дори и ако устройството е изключено, предупреждава компанията за сигурност и изследвания AVG.

AVG обяви някои части от кода на тази технологична заплаха по име Android / PowerOffHijack. Този malware може да засегне всички телефони с инсталирана версия на android под 5.0. Досега са заразени повече от 10 000 мобилни телефони, главно в Китай, където за първи път се е появил този malware. Най-новите антивирусни програми на AVG могат да неутрализират тази заплаха, но компанията продължава да препоръчва на потребителите да вадят батерията, за да бъдат сигурни, че телефонът наистина се е изключил.


Венци ТоневскиВенци Тоневски е създател и главен редактор на християнския уеб портал - християни.ком. Занимава се с интернет маркетинг, SEO (оптимизиране на уеб проекти за търсачки) и програмиране. Има техническо образование в областта на уеб дизайна, компютърните системи и компютърните мрежи. Поддържа и развива десетки уеб прооекти, по-популярни от които Християни.ком, Българско Семейство и Български Християнски Форуми. Мултимедийните видео портали: PikFun, Църква.ком.
От 2012-та година е главен уеб дизайнер и консултант по интернет присъствието на електронното издание Свобода за всеки.
През 2014-та година става собственик на новинарския уеб портал Български Репортер.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови