Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Как да разберем дали ни шпионират през телефона

Злонамерен софтуер поема контрол над процеса на изключване на телефона и създава илюзията, че устройството се изключва. Когато телефонът е в опасност, при изключване се вижда непозната анимация, а след това екранът угасва, сякаш е изключен, но всъщност продължава да работи.

Появи се нов и проблемен android malware, който може да звъни на контактите от телефонния указател или да функционира, дори и ако устройството е изключено, предупреждава компанията за сигурност и изследвания AVG.

AVG обяви някои части от кода на тази технологична заплаха по име Android / PowerOffHijack. Този malware може да засегне всички телефони с инсталирана версия на android под 5.0. Досега са заразени повече от 10 000 мобилни телефони, главно в Китай, където за първи път се е появил този malware. Най-новите антивирусни програми на AVG могат да неутрализират тази заплаха, но компанията продължава да препоръчва на потребителите да вадят батерията, за да бъдат сигурни, че телефонът наистина се е изключил.


Венци ТоневскиВенци Тоневски е създател и главен редактор на християнския уеб портал - християни.ком. Занимава се с интернет маркетинг, SEO (оптимизиране на уеб проекти за търсачки) и програмиране. Има техническо образование в областта на уеб дизайна, компютърните системи и компютърните мрежи. Поддържа и развива десетки уеб прооекти, по-популярни от които Християни.ком, Българско Семейство и Български Християнски Форуми. Мултимедийните видео портали: PikFun, Църква.ком.
От 2012-та година е главен уеб дизайнер и консултант по интернет присъствието на електронното издание Свобода за всеки.
През 2014-та година става собственик на новинарския уеб портал Български Репортер.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови