Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Молитва за спасение

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Хора, които не са се покаяли, все още не са се обърнали към Господа, сега е момента да го направят. Вдигнете ръцете си и призовете името на Господа Исуса Христа. Сега е момента да се покаете за греховете си. Извикай към Господа и кажи:

„Боже, прости на мен грешника. Аз идвам при Теб такъв, какъвто съм. Вземи каменното ми сърце и ми дай живо сърце, дай ми нов дух в мене, дай ми спасение и вечен живот чрез Твоя Син Исус Христос, Който умря за греховете ми и възкръсна за оправданието ми. Спаси ме и ми дай живот Боже. Предавам живота си в Твоите ръце от днес и завинаги. Възкреси ме Господи. Искам да имам вечен живот в името на Твоя Син Исус Христос. Аз се отричам от греха, отричам се от дявола, отричам се от света, отричам се от плътта и се обръщам към Тебе. Предавам дух, душа и тяло в твоята ръка в името на Исуса Христа.”

Вдигни ръце и Му благодари и Му отдай слава и хвала. Алелуя, слава да бъде на Тебе, Господи. Благодаря Ти, Господи, благодаря Ти. Слава на Бога.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови