Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Молитва за спасение

Хора, които не са се покаяли, все още не са се обърнали към Господа, сега е момента да го направят. Вдигнете ръцете си и призовете името на Господа Исуса Христа. Сега е момента да се покаете за греховете си. Извикай към Господа и кажи:

„Боже, прости на мен грешника. Аз идвам при Теб такъв, какъвто съм. Вземи каменното ми сърце и ми дай живо сърце, дай ми нов дух в мене, дай ми спасение и вечен живот чрез Твоя Син Исус Христос, Който умря за греховете ми и възкръсна за оправданието ми. Спаси ме и ми дай живот Боже. Предавам живота си в Твоите ръце от днес и завинаги. Възкреси ме Господи. Искам да имам вечен живот в името на Твоя Син Исус Христос. Аз се отричам от греха, отричам се от дявола, отричам се от света, отричам се от плътта и се обръщам към Тебе. Предавам дух, душа и тяло в твоята ръка в името на Исуса Христа.”

Вдигни ръце и Му благодари и Му отдай слава и хвала. Алелуя, слава да бъде на Тебе, Господи. Благодаря Ти, Господи, благодаря Ти. Слава на Бога.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови