Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ти си възвръщаш контрола, когато започнеш да разбираш защо Бог е позволил да преминеш през тази лична, мъчителна битка!

Първо, Бог позволява да минеш през изпитание, понеже иска да те направи „непромокаем за дявола”! Това не означава, че няма да бъдеш атакуван отново. Но ще бъдеш способен да устоиш! Всичко това е част от подготовката ти за по-голямо служение, повече помазание, по-голяма употреба в царството Му.

Освен това Господ се опитва да те подсили срещу хитрините на дявола. Той издига тяло от вярващи, които са се изправяли срещу дявола, които са били подсилени срещу него, и които познават похватите му и не се страхуват от него! Бог казва: „След като веднъж разбереш защо преминаваш през това, ти ще си възвърнеш цялата територия, която си изгубил. Отново ще бъдеш в контрол чрез силата на Святия Дух!” След като изпитанието на Илия приключи, той никога вече не тръгна да бяга. Вече имаше чувството за водителство, отново беше уверен в духа си. Виждаш ли, Бог беше в състояние да го изпрати до народите, за да издигне царе, лидери и пророци!

Бог му каза: „Иди, върни се по пътя си... помажи Азаил за цар над Арам; а Ииуй, сина на Намесий, помажи за цар над Израил; а Елисей, сина на Сафат от Авел-Меола, помажи за пророк вместо теб.” (3 Царе 19:15-16). На Илия му се даде нова помазана сила. Той отново държеше нещата под контрол!

„И той тръгна оттам” (стих 19). Илия излезе от пещерата, за да върши Божията воля! Не трябваше да лее една река сълзи. Не, той просто чу Божието Слово!

Възлюбени, дявола може да ви държи единствено със страх. И вие трябва да се отърсите от него с вяра! Трябва да кажете: „Няма да потъна. Бог ще ми даде свежо помазание от небето, Той ще ме използва!”

Вярваш ли, че Бог има още работа за теб, че те обучава и тренира за по-добри неща? Той иска да говори с теб в пещерата на унинието ти. Иска да ти каже какво да направиш и къде да отидеш и иска да те изведе от пещерата!

Така че – отърси се от отчаянието си, отърси се от робството на сраха и депресията! Излез от пещерата. Ще откриеш, че в момента, в който се изправиш и излезеш от там, помазанието ще потече! Амин!

Дейвид Уилкерсън

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови