Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Узаконената педофилия в някои ислямски държави

Афганистан, 55-годишният Саид Мохаммед и 8-годишната Рошан Касем в деня на годежа. 60-годишният баща на булката, Абдул Касем казва, че се се чувства нещастен, но няма друг избор.

В изостаналите страни от Азия и днес 40-70% от момичетата са женени преди да достигнат възраст от 18, а 5-20% до 12 години (Йемен и Афганистан). Обикновено бракът с тях е сделка: момичето и родителите на момичето си купува съпруг по-възрастен от нея от 3-5 пъти и тя няма право да прекрати "договора". Непокорните са пребивани често до смърт.

Продължаваме да ви разказваме за различните видове "азиатска духовност", която се противопоставя на "декадентския Запад". Сватбите на деца в Индия, продаването на момичета на възраст 5-12 години на женени вече 40-70 годишни мъже, ужасните наказания при неподчинение на съпруга – всички тези “духовни връзки”, които съвременните ултралиберални журналисти ни обясняват с "традиция наследена от баби и дядовци" и местните капацитети поливат с мъдри заключения от типа: "Южните момичета съзряват по-рано, а да се ражда на 14-години е добре за тялото "и т.н.

В защита на своята невинност традиционалистите се оправдават с религията и цитират хадис (думите на Пророка Мохамед), който казва: “Честит е бащата, който е оженил дъщеря си, преди тя да получи първата си менструация.”

Според законите на повечето западни страни, десетки милиони мъже в Африка и Азия биха лежали дълго време в затвора за педофилия, но у дома си те имат пълни пълните права да властват над малолетните си съпруги.

Западът предпочита да игнорира факта, че на Юг и по-специално неговите съюзници Саудитска Арабия и Пакистан нарушават брутално човешките права на милиони свои граждани. В медиите историите за бракове с деца обикновено се намират заедно с други любопитни и "забавни новини".

nce11

10 годишната Ниджат се грижи за децата на съпруга си от предишни бракове.

ance03

Сватба в Афганистан, момичето е на 13 години.

ance08

Афганистан, Маджаббин Мохаммед на 13 години(в ляво) заедно с мъжа си и първата му жена.

Portrait of Mohammed Fazal, 45, with his two wives (L-R) Majabin, 13, and Zalayha, 29 in the village on the outskirts of Mazar Al Sharif. Fazal was offered Majabin as a debt settlement when a fellow farmer could not pay after a night of playing cards. They have been married for six months. extremecentrepoint

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови