Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Кръст и свещ откриват върху дънера на отрязано дърво жителите на молдовско село

След като отрязал стария ясен в двора си, Павел Бойко от молдовското село Кодряни видял върху дънера му рисунка, приличаща на изображение на кръст и запалена свещ, съобщава Интерфакс.

"Обикновеното дърво се реже лесно, но с това не беше така. И тресчиците не бяха бели, а яркочервени. С голям труд отрязах дървото... и що да видя?! Яркочервен кръст и запалена свещ в основата му! Аз изпаднах в шок", разказва Бойко, цитиран във вторник в молдовското издание на вестника "Комсомолская правда".

Членовете на семейството на Бойко, както и техните предци, пеят в църковен хор, редовно посещават службите.

По думите на дъщерята на Бойко Анжела, те извикали настоятеля на местния храм "Св. Николай" отец Сергий. След като огледал изображението, той казал: "Това е знамение".


Отец Сергий направил снимка и я изпратил на горните църковни инстанции.


"Просто не знам какво да мисля за това явление. И по-рано съм виждал същото, но в Украйна, във Виницка област. Докладвах за това на архиерейския наместник и ми беше казано да сложа този дънер в храма. Това трябва да е Божи знак. Надяваме се, че е за добро", казва свещеникът.


Към дома на Бойко вече започнаха да се стичат хора. Те пристигат от съседните села, за да видят предполагаемото чудо.

Превод: Андрей Романов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови