Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Неверниците

Неверниците или присмивателите са хора, които дълбоко в себе си знаят и осъзнават, че има БОГ, но служейки му няма да могат да правят каквото си искат. Не искат и не могат да приемат, че ще има съд за делата им. Тези хора се дразнят и мразят изключително много повярвалите и служещите на Господ християни, готови са всячески да им засеят зрънцето на неверието, било то чрез думи или действия. Нека не забравяме, че приели света те са съзнателно или не слуги на Сатана и той изключително умело може да ги манипулира и използва, за да разубеждават християните /особено новоповярвалите/ и да ги запратят отново по пътеката на неверието, водеща единствено до смърт

Сатана и хората приели да му служат правят всичко възможно да държат християните далеч от църквата и божието слово защото знаят, че така повярвалите постепенно ще охладнеят и изстинат към Бог, Святият Дух лека-полека ще спре да циркулира в тялото и душата им както в началото, постепенно ще минат от към страната на неверниците-присмиватели и ще загубят безценния дар, до който са достигнали.. А именно вечен живот в Христа.

Много често неверниците сами не осъзнават, че са слуги на Сатана и дори на моменти говори чрез тях. Неизучаването на Божието Слово, желанието за светски живот, слава, пари и плътски удоволствия ги прави идеалната жертва на Сатана. Като много често излъганите завършват живота си на земята със спринцовка в ръка или алкохолна деградация, като причиняват мъка на хората около тях и най-вече близките.

Ти, който в момента четеш тази статия, запомни! Не позволявай да бъдеш подвеждан от вече подведените. Бог иска да посещаваш дома му и при твое желание винаги ще се намери и открие начин това да стане (може дори да се изненадаш как ще се отворят врати дори и в най-безнадежната ситуация. Бог изпитва вярата ти!). Всякакви "ангажименти" и прочие, които те отдалечават от църквата и те правят "зает" да я посещаваш са дело на дявола и слугите му!

Макар и да не ни е дадено да виждаме духовния свят, трябва да знаем че навсякъде около нас християните има слуга на Сатана готов да ни изкуши. Не трябва да забравяме и колко мощно оръжие ни е дадено - Молитвата, чрез която можем да обърнем закоравяло сърце на неверник в искрящо и изгарящо от любов за Бога.

Бог да ви благослови!

Всички права запазени © 2014. Препечатвания и препубликации само с разрешение:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Венци ТоневскиВенци Тоневски е създател и главен редактор на християнския уеб портал - християни.ком. От 2010-та г. започва да изследва и изучава Библията. Допреди това е бил ортодоксален (православен) християнин. Има техническо образование в областта на уеб дизайна, компютърните системи и компютърните мрежи. Поддържа и развива десетки уеб прооекти, по-популярни от които Християни.ком, Българско Семейство, Топ видео портал - PIKFun и Български Християнски Форуми.
От 2012-та година е главен уеб дизайнер и консултант по интернет присъствието на електронното издание Свобода за всеки.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #3 galina vasileva zaha 02-03-2011 15:34
Vnimavaite,mlad i i stari,deca i mladeji Bog da ni pazi ot vsichki zli sablazni v toq sviat
Цитиране
 
 
+1 #2 Administrator 01-03-2011 23:53
Цитит от Smile:
Много верни думи! Слава на Бог! :-)


Вярата е безценна! Трябва да я пазим от ограбени грабители 8)
Цитиране
 
 
+2 #1 Янка 01-03-2011 23:07
Много верни думи! Слава на Бог! :-)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови