Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Татуировките са печат от Дявола


Татуировките са печат от Дявола

Татуировките по телата ни са печати от Дявола - един вид енергиен белег, който може да промени радикално не само земния живот на човека, но и съществуването му след смъртта.

По време на прехода на границата на световете, душата я очакват редица опасности и пречки, а татиуровките, направени приживе, в духовния свят са като белег, който привлича същите тези опасности, пише в. "Врачка".

Дефакто животът след смъртта може да стане по-тежък от земния при наличието на татуировки, отколкото без тях. Татуировката играе ролята на вид информационен белег върху тялото.

Двата свята са много тясно свързани помежду си и всички промени, направени във физическия свят предизвикват съответните промени в този след смъртта.

Самото нанасяна на рисунката върху тялото на човек е вид договор с лошите сили. Сами обърнете внимание на живота си - изведнъж получавате рядък късмет, материално благополучие, които обаче не са нищо друго, освен изкушение от Дявола.

Татуировките са печат от Дявола

Нищо от това обаче не можете да вземете в Отвъдното, нали? Докато състоянието на Душата ви е много по-важно, защото тя живее вечно.

Татуировките могат да бъдат отстранени и по този начин да се развали договорът с Дявола. Но наумите ли си това, тъмните сили го разбират и започват всячески да ви пречат - появява се спешна работа, свършват ви парите, разболявате се и прочие, и прочие... И така не ви остава време да премахнете рисунката от тялото си.

В Стария Завет на израилтяните се заповядва: “Да не правите нарязвания по тялото си заради мъртвец и да не чертаете белези по себе си. Аз съм ГОСПОД” (Левит 19:28). Следователно, въпреки че днешните вярващи не са под властта на старозаветния закон (Римляни 10:4; Галатяни 3:23-25; Ефесяни 2:15), фактът, че има заповед срещу татуировките, би трябвало да ни накара да се усъмним дали те са нещо добро.

Източник: БГ - Съновник

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #13 семра 14-06-2015 17:51
Бог не се ползва от вашето тяло но от вашето сърце и дух ,и второ след като станеш вярващ ти не можеш да оскверняваш по никакъв начин своето тяло по заповедите от библията.А преди това какво си имал какво си се татуирал ,след като повярваш Бог ти прощава за всичко от тук нататък вече внимавай
Цитиране
 
 
-1 #12 plam 16-02-2015 16:12
Такава глупост не бях чела скоро! Свещвна простота!
Цитиране
 
 
0 #11 Divaka 16-01-2015 15:25
Вие нормални ли сте бре хора . Цитирате библията и я тълкувате . . . просто нямам думи. Отидете при който и да е духовник било то католик или православен или . . . и попитайте за датосите ще ви се смее :D
Цитиране
 
 
+6 #10 Ивайло 26-06-2012 21:36
Щом едно нещо го е казала Библията значи е закон.Или изпълняваш или хващаш кривите пътища,трето положение няма.
Цитиране
 
 
+3 #9 Administrator 23-06-2012 17:17
Цитит от vencislav:
kak moje tatuirovkite da sa pe4at ot dyvola pri polojenie 4e as sam si tatuiral na rakata cylata molitva ot bibliata Матей 6:9 as ne viarvam da e taka


Така казва Библията. Щом не вярваш е твой проблем. Все пак Бог щеше да ни създаде с татуирани молитви по ръцете ако трябваше :-) Друг е начинът, който ни показа Исус.
Цитиране
 
 
0 #8 vencislav 23-06-2012 14:56
kak moje tatuirovkite da sa pe4at ot dyvola pri polojenie 4e as sam si tatuiral na rakata cylata molitva ot bibliata Матей 6:9 as ne viarvam da e taka
Цитиране
 
 
+4 #7 Administrator 08-03-2012 10:30
Цитит от jana petrova:
saglasna sam ,4e ne triabva da se tatuiram,no imam mnogo stara tatuirovka.ne znam kak da ia mahna


Сигурен съм, че Исус вижда сърцето ти. Ако Го обичаш истински вече ти е простил.
Цитиране
 
 
+2 #6 jana petrova 08-03-2012 04:50
saglasna sam ,4e ne triabva da se tatuiram,no imam mnogo stara tatuirovka.ne znam kak da ia mahna
Цитиране
 
 
+2 #5 Administrator 23-10-2011 14:12
Цитит от СОЛОМОН:
Ами ако си татуирам разпятието, какво ще стане ?!


Ще имаш татуирано разпятие :lol: Няма значение какво ще си татуираш, направиш ли го нарушаваш Божията воля.
Цитиране
 
 
0 #4 СОЛОМОН 23-10-2011 13:14
Ами ако си татуирам разпятието, какво ще стане ?!
Цитиране
 
 
+3 #3 Administrator 11-03-2011 22:34
Цитит от liliana sahdova:
Здравейте,прочетох това което е написано и бих искала да знам къде точно в Библята е писано,да не украсяваме телата си с рисунки.И аз съм против това човек ,да се рисува и да изглежда като звяр.не го одобрявам ,но има хора на които им харесва да изглеждат по този начин,аз лично не го харесвам.


[color=#0000FF]Здравей :-) Разгледай [/color][color=#FF0000]Левит19:28
"Заради мъртвец да не правите порязвания по месата си, нито да начертавате белези по себе си. Аз съм Господ."
[/color]
[color=#0000FF]И още, не трябва да забравяме, че телата ни са уникални и само по-себе си всякаква промяна извършена от човека против Божията воля би била голяма грешка[/color]
[color=#FF0000]"Или не знаете, че вашето тяло е храм на Светия Дух, който е във вас, когото имате от Бога? И вие не сте свои си,
1Коринтяни6:19
[/color]
"
Цитиране
 
 
+3 #2 liliana sahdova 11-03-2011 11:57
Здравейте,проче тох това което е написано и бих искала да знам къде точно в Библята е писано,да не украсяваме телата си с рисунки.И аз съм против това човек ,да се рисува и да изглежда като звяр.не го одобрявам ,но има хора на които им харесва да изглеждат по този начин,аз лично не го харесвам.
Цитиране
 
 
+7 #1 mitko dimitrov 10-03-2011 15:58
Надявам се много млади хора да прочетат този материал че днес те са пощурели по тази работа.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови