Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

МОЕТО 2-ро ОТВОРЕНО ПРОТЕСТНО ПИСМО СРЕЩУ АЕРОЗОЛНИТЕ ОПЕРАЦИИ !!!

До Президента на РБ

До Министър-председателя на РБ

До Депутатите от 41-то Народно събрание

До Директора на ДАНС

До Министъра на отбраната

До Министъра на вътрешните работи

До Министъра на външните работи

До Министъра на здравеопазването

До Еврокомисаря Кристалина Георгиева

До Българските евродепутати

До Кметовете на общини

До Българските медии

До Българската общественост

 

 

II-ро ОТВОРЕНО ПРОТЕСТНО ПИСМО срещу аерозолните операции


от Христо Йорданов Цанков, гр. Русе, 11 февруари 2010 г.

(изпратено по електронен път)

 

Уважаеми г-н Президент,

Уважаеми г-н Премиер,

Уважаеми Министри и Депутати,

Уважаеми Евродепутати,

Уважаеми Кметове,

Уважаеми Представители на медиите,

Уважаеми Сънародници,

 

На 22.12.2010 г. изпратих до българските власти и медии отворено протестно писмо срещу регулярно провежданите аерозолни операции във въздушното пространство и над територията на РБългария, чрез които се разпръсват високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии, гъбични спори, наночастици/сензори/датчици и други биологични компоненти! Оттогава и до ден-днешен аерозолните въздушни операции продължават да се провеждат интензивно над цяла България!

 

Днес, 11.02.2011 г. в кристално чистото небе на гр. Русе прелетяха за пореден път специално оборудваните самолети и отново оставиха добре познатите бели километрични следи, които започнаха да се разстилат, образувайки изкуствени облаци и скривайки скъпоценното слънце!

 

Ето защо, уважаеми Управляващи-масони, понеже вие отказвате да прекратите тези убийствени аерозолни операции, които безвръзвратно отравят българската природа и подготвят почвата за предстоящата глобална екологична и здравна (хуманитарна) катастрофа, съм длъжен да отправя към вас това поредно предупреждение!

 

Имайте предвид, уважаеми Управляващи-масони, че аз няма да ви моля, нито ще ви умолявам да предприемете каквито и да било разследвания по въпроса, защото вие много добре сте запознати със ситуацията и добре правите, че пазите публично мълчание, а не лъжете открито чрез контролираните от вас медии, както правят вашите колеги по света! Но и това може да се очаква от вас в скоро време!

 

Ето защо, отсега и занапред аз строго ще ви изобличавам и предупреждавам, защото това е единствената правилна линия на поведение спрямо вас! Ще ви предупреждавам от Божието име и ако послушате, ще бъде добре както за българския народ, така и за вас! Но ако не послушате, ще пострада българският народ, ще пострадате и вие! Така че, добре си помислете какво ще правите занапред!

 

Имайте предвид обаче, че народното недоволство все повече нараства срещу всекидневно провежданите с ваша благословия аерозолни въздушни операции над България и ще дойде моментът, когато ще трябва да отговаряте за вашите престъпления спрямо народа и да понесете катастрофалните последици!

 

Сега ви задавам следния въпрос, уважаеми Управляващи-масони, защо никоя масова медия и телевизия не разкри истинската причина за обявената тази зима грипна епидемия в страната, развила се напълно по сценария от миналата зима?! И същевременно отново и отново се въртеше по новинарските емисии и тв реклами същата грамофонна плоча за антигрипните лекарства и ваксините, и познатите до болка лъжи за свинския грип! Защо единствено интернет-пространството отрази по същото това време хилядите доклади на съвестни български граждани, заснели интензивните аерозолни оперaции над всички градове и паланки на нашата красива родина?!

 

Вие, чии интереси обслужвате, уважаеми Управляващи-масони, тези на българските граждани, които са ви избрали, или интересите на интернационалното масонско братство?! Не разбирате ли, че това, което правите, ще има катастрофални последици?! Не разбирате ли, че светът се подготвя целенасочено от две десетилетия за масово унищожение?! И защо не кажете истината на българския народ за окултния монумент на напътствените камъни в Джорджия, върху който са гравирани 10 заповеди към човечеството след Апокалипсиса?! Коя е тази тайна и мощна група, която подготвя Апокалипсиса и е издигнала този грандиозен монумент?! Не знаете ли?! Защо не обявите на всеослушание, че първата заповед на този богохулствен монумент гласи: „Населението на земята не трябва никога да превишава 500.000.000 души“?!

 

И така, уважаеми Управляващи-масони, настъпи време разделно! Дойде времето, когато истината ще бъде разкрита и всички хора ще разберат, че вие управлявате България още от времето на Освобождението и в продължение на повече от столетие играете една мръсна задкулисна политическа игра, в която губещата страна е бил винаги българският народ! И сега даже, когато се подготвяте за предстоящите избори, отново се представяте в лицата на всички познати партии, докато в същото време сте се заклели във вярност на бога на масоните – Луцифер! Необходимо ли е да споменавам в настоящето писмо имената на кметове и зам. кметове на общини, на министри и депутати, които са масони и, представете си, всички те членуват в различните политически и парламентарно представени партии?! Вашето лицемерие е страшно и Господ добре е говорил за вас като е казал:

 

Мт. 23:27 Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! Защото приличате на варосани гробници, които отвън се виждат хубави, а отвътре са пълни с мъртвешки кости и с всякаква нечистота.

Мт. 23:28 Също така и вие от вън се виждате на човеците праведни, но отвътре сте пълни с лицемерие и беззаконие!

 

Мт. 23:33 Змии! Рожби ехиднини! Как ще избегнете от осъждането в пъкъла?

Мт. 23:34 Затова, ето, Аз изпращам до вас пророци, мъдри и книжници; едни от тях ще убиете и ще разпънете, и други от тях ще биете в синагогите си, и ще ги гоните от град в град,

Мт. 23:35 за да дойде върху вас всичката праведна кръв пролята на земята, от кръвта на праведния Авел до кръвта на Захария, Варахиевия син, когото убихте между светилището и олтара.

Мт. 23:36 Истина ви казвам: Всичко това ще дойде върху туй поколение!

 

Мт. 23:37 Ерусалиме! Ерусалиме! Ти, който избиваш пророците, и с камъни убиваш пратените до тебе, колко пъти съм искал да събера твоите чада, както кокошката прибира пилците си под крилата си, но не искахте!

Мт. 23:38 Ето, вашият дом се оставя пуст.

Мт. 23:39 Защото, казвам ви, от сега няма вече да Ме видите, до когато речете: Благословен, Който иде в Господното име!

 

Отново ви предупреждавам, уважаеми Управляващи-масони, че последиците от аерозолните въздушни операции над България ще бъдат катастрофални и че в скоро време ща станем свидетели на още страшни и опустошителни природни бедствия и катаклизми! Предупреждавам ви, че за живота и имуществото на българските граждани вие носите и ще носите отговорност! От Божието име ви предупреждавам! Не си играйте с Божието творение! Господ не ви е упълномощил да моделирате и манипулирате Неговото творение! Нямате това право! И ако не послушате, гневът Господен е вече силно разпален и съвсем скоро ще разберете кой е Господ на тази земя – Христос или Луцифер! И понеже дръзвате да излагате на вашите масонски изложби Библията, Божието вечно Слово, и петните и позорите Божието име, тогава чуйте кой е Господ и Цар!

 

Мт. 26:63 Първосвещеникът му каза: Заклевам Те в живия Бог да ни кажеш: Ти ли си Христос, Божият Син?

Мт. 26:64 Исус му каза: Ти рече! Но казвам ви, от сега нататък ще видите Човешкия Син, седящ отдясно на Силата и идещ на небесните облаци!

 

Отк. 19:11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.

Отк. 19:12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той.

Отк. 19:13 И беше облечен в дреха, попръскана с кръв, и името Му беше Божието слово!

Отк. 19:14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.

Отк. 19:15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.

Отк. 19:16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите!

Завършвайки това отворено протестно писмо, отново ви призовавам да прекратите незабавно аерозолните въздушни операции над територията на нашата страна! Спрете или ще погребете България !!! Не знаете за какво става въпрос! Ако знаехте, нямаше да допускате това да се случва! Дано Господ ви даде разум, за да преустановите биотероризма и геноцида над българския народ!

 

Над четвърт милион българи страдат от рак !!!

http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/484296411-Nad_chetvart_milion_balgari_stradat_ot_rak.html

 

Двадесет хиляди души на ден умират от рак по света !!!

http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/1968978888-Dvadeset_hilyadi_dushi_na_den_umirat_ot_rak_po_sveta.html

 

 

Слава на Христос – Творец, Спасител и Вечен Цар!

 

 

С почитание: Христо Цанков

 

skype: hi.tsankov

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

 

 

11 февруари 2011 г.

гр. Русе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още по темата:

Нато ръси отрови над света!

"Аерозолни престъпления"  -  Chemtrails


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 aleksandar martinov 05-07-2011 14:59
писа на всички а на дядо Коледа и на Дядо мраз кога???
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови