Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Какво търсят жените в един благочестив мъж

Какво търсят жените в един благочестив мъж


Какво търсят жените в един благочестив мъж

Какво търсят жените в един благочестив мъж

Честност - Жените търсят в мъжа откритост и честност повече от всяка друга черта. Честността вдъхва сигурност: това, което виждаш, е това, което получаваш, и няма абсолютно нищо скрито-покрито. Мъж, който няма какво да крие, се превръща в безопасно място, където жената може да скрие сърцето си.

Чистота - Живеем в общество, което ни кара да мислим, че жените нямат контрол над своите емоции, а мъжете нямат контрол над своите очи. Аз съм твърдо убеден, че това е лъжа директно от ямата на ада. Отвращава ме да общувам с жени, които очакват мъжете им да станат жертва на похот, измама и изневяра, тъй като всички тези неща са част от това да си мъж. Няма никакво съмнение, че живеем в свят, изпълнен със сексуално изкушение и борби, но също е толкова вярно, че служат на Бога, Който ни дава победа над цялото ни същество – над нашите умове, сърца и тела. Истинската мъжественост идва, когато човек изпитва достатъчно уважение към жената в живота си, за да каже «не» на изкушенията. Истинската мъжественост е притежание на онзи мъж, който познава своите слабости, но прави всичко възможно, за да ги превъзмогне. Истинската мъжественост живее в мъжа, който казва «не» на очакванията на този свят.

Сила - Няма нищо по-добро от мъж, който излъчва сила. Не мускулна сила, но сила на ума, сърцето и духа. Сила, която идва от мъж, който знае в какво вярва и стои твърдо зад това, което е правилно. В тези дни на компромиси жените търсят мъж, който достатъчно здраво е стъпил на земята и държи на своите ценности, убеждения и най-важното, на своя Бог.

Състрадание - Винаги можете да разпознаете един истински мъж, като погледнете в сърцето му. Жените търсят мъже, които излъчват състрадание, нежност и любов, защото там винаги ще намират сърцето на Исус.

Скромност/смирение – Това, което издига един мъж повече от всяко друго земно нещо е способността да се смири. Истинският мъж няма нужда да казва кой е той, защото животът му прави това вместо него. Точно на такъв тип човек позволих да спечели сърцето ми. Макар че спокойно мога да кажа, че далеч не е перфектен, той е човек, който се стреми да отстоява качества като честност, чистота, сила, състрадание и смирение в живота си и в нашия брак.

Източник: relevantmagazine.com


Още статии

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови