Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Българи се обединиха във facebook срещу микроимплантите!

Добави в Svejo

Българи се обединиха във facebook срещу микроимплантите!

Създадена е фен страница срещу чипирането

Българи се обединиха във facebook срещу микроимплантите!

Над 600 човека се обединиха в новосъздадената само преди седмица фейсбук страница - Не Искам Да Ми Имплантират Rfid Микро-Чип - в протест срещу изявлението на Валери Борисов, (заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа) по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет”.

Министърът подчерта, че имплантирането на чип ще е само по желание на българина, но липсата на такъв ще лиши човека от редица разплащателни услуги, за които е предназначен микро-чипа. Идеята е да замени всякакъв вид лични документи за идентифициране, а също така и всички кредитни и банкоматни карти. Обществото да се превърне в „безкешово“ и всяко плащане да се извършва по електронен път.

Въстаналите в групата българи смятат, че това е изключително опасно и грубо нарушава човешките права “НЕ на масовото следене и държавния БИГ БРАДЪР„ “Нека покажем публично позициите си!„ са част от коментарите докато други се позовават на Библията и по точно Откровение/глава13.

«…И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.»

В един от популярните коментари Verjinia Ivanova споделя:

“КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО!! Голяма част от хората не знаят какво е чип, имплантиране на Rfid Микро чип и т.н. Хората са погълнати от мислите си за глада, безработицата и оцеляването. И това ще бъде използвано за да бъдат имплантирани масите с микро чипове . Отваряйте си очите и ушите не приемай всяка информация за чиста монета, използвайте разума си!“

Maria Popova съветва:

“ЗА ТОВА, ОЩЕ ОТ СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧИПИРАНЕТО, ДО КАТО НЕ СА НИ ГИ НАСЛАГАЛИ, НО ПРЕДИ ТОВА, ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНИ ПОДРОБНО НА ПО НЕВЕЖИЯТ НАРОД, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, ЩЕ СТАНЕМ АБСОЛЮТНИ РОБОТИ, И МОГАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ, ЗАЩОТО НЯКОИ ХОРА ВИЖДАТ САМО ОБЛАГИТЕ, КОИТО СА НИЩО, СРАВНЕНИЕ СЪС СВОБОДАТА, КОЯТО ЩЕ НИ ОТНЕМАТ. КАТО ИСКАТ ДА СЕ ЧИПИРАТ, ДА СИ СЕ ЧИПИРАТ В АМЕРИКА, А НАШИТЕ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ, ЩОМ ИМ КАЗАХА, ВЕДНАГА СИ ЗАГОЛИХА ЗАДНИЦИТЕ, МЪРША А НЕ ЛИДЕРИ НА ДОСТОЕН НАРОД.„

Друг популярен коментар е от Валентин Василев

“Ето какво отговори на въпроса ми случва ли се това в щатите мой близък, който от доста години живее в LA: "Това за дигиталния ангел, разбира се, не е вярно. Една компания VeriChip (сега казваща се PositiveID) е била одобрена за производство на микрочипове в САЩ през 2004. Обаче изследвания показали че имплантите водят до рак, та производството и маркетинга на чипа било прекратено през 2010. Сегашна технология не позволявала на чип с големина оризово зърно да има GPS функции. Някои щати, вкл. Калифорния, са забранили на компании да изискват и задължителното поставяне на микрочипове в работниците. Би засегнало правата и свободите на хората.„

Българи се обединиха във facebook срещу микроимплантите!

В САЩ законът за чипиране на обществото вече е прокаран в здравната система – с цел вписването на всички граждани в един общ медицински регистър.

Планира се там това да стане задължително като се имплантират чипове още на новородените. До края на юли тази година теоретично трябва да приключи изборът на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, ще бъде факт в средата на 2013 година.

Всеки един от всичките 1.2 милиарда жители на Индия ще получи Уникален идентификационен номер (UID). Този номер ще бъде свързан с база данни, в която ще се събират биометрични данни на всеки индивид — отпечатъци от десетте пръста, снимка на ирисите на двете очи и снимки на лицето. Официалното обяснение за програмата е, че чрез нея ще се ускорят паричните преводи и тяхната сигурност.

Верига супермаркети в северна Франция изпробва иновативна система за разплащане, която използва пръстовите отпечатъци на клиентите. Новата биометрична технология ще изключи употребата на пари в брой, кредитни и дебитни карти.

Най-големите частни банки в Швеция, включително националната банка на страната, работят „активно за намаляването на парите в брой“. По последни данни 530 измежду 780 офиса на четирите най-големи тамошни банки вече не работят с пари в брой. В случая само на Nordea Bank цели 200 измежду 300 офиса вече са безкешови. Най-консервативна е Handelsbanken — едва 10 от нейните 461 клона са безкешови. Но и тази банка се ангажира само с това, че ще позволява разплащания в брой до първата четвъртина на 2013 г. А след това? Официалната причина за масовия поход към безкешово общество е „намаляването на въглеродните емисии“ и „повишаването на сигурността“.


„И не бойте се от ония, които убиват тялото, а душата не могат да убият; а бойте се повече от Оногова, Който може и душата, и тялото да погуби в геената. Не две ли врабчета се продават за един асарий. И ни едно от тях няма да падне на земята без волята на вашия Отец; а вам и космите на главата са всички преброени; не бойте се, прочее: от много врабчета вие сте по-ценни. И тъй, всеки, който Мене признае пред човеците, ще призная и Аз Него пред Моя Отец Небесен; а който се отрече от Мене пред човеците, и Аз ще се отрека от него пред Моя Отец Небесен. Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч; защото дойдох да разлъча човек от баща му, и дъщеря от майка й, и снаха от свекърва й. И врагове на човека са неговите домашни. Който обича баща или майка повече от Мене, не е достоен за Мене; и който обича син или дъщеря повече от Мене, не е достоен за Мене; и който не взима кръста си, а следва подире Ми, не е достоен за Мене. Който е запазил душата си, ще я изгуби, а който е изгубил душата си заради Мене, ще я запази. Който приема вас, Мене приема; а който приема Мене, приема Тогова, Който Ме е пратил.“ (Матей, 10: 28-40)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #43 Chloe Morrison 04-11-2016 18:43
КРАЯ НА ГОДИНАТА ЗАЕМ ОФЕРТА .. КРАЯ НА ГОДИНАТА ЗАЕМ ОФЕРТА ..
Аз съм Chloe Morrison, заемодателя заем, аз отпускат кредити на физически лица или компании, които искат да се създаде печеливш бизнес, който е периодът на стари дългове и искат да плащат. Ние предлагаме всички видове кредити можете да си мислят за, ние сме за частни и държавни заеми, с лихвените проценти по кредитите на 2%.
Свържете се с нас сега с нашата гореща имейл адрес: () Щастието е наша грижа.

(CHLOEMORRISLOANFIRM)
Цитиране
 
 
0 #42 henry mark 26-10-2016 00:55
Възможно ли е да мисля за получаване на заем? Вие сериозно се нуждаете отспешно заем, за дазапочнете свой собствен бизнес? Има ли в дълг? Това е вашият шанс дапостигане на вашите желания, ние предлагаме лични заеми, бизнес кредити икорпоративни заеми и всички видове кредити с лихвен процент от 2% заповече информация моля свържете се с нас чрез електронна поща ()
Цитиране
 
 
0 #41 victoria alberto 26-09-2016 23:57
Здравейте, моето име е Виктория Алберто, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 45000.00 евро, защото имах нужда от голям капитал на 200,000.00.euro аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. Март 2016, срещнах един приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Оливия Daniel, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети колега български, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Оливия Daniel чрез имейл: ( ). можете да се свържете с мен чрез този имейл: (). ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
Благодаря.
Цитиране
 
 
0 #40 joel williams 26-09-2016 08:06
Здрасти
Аз Korejs Филип, маркетинг мениджър, Global Trade Int.
Ние предлагаме услуги на финансовите заеми за всички в света на много ниска лихва в размер на 2%

Е-мейл:
Благодарности и Поздрави,
Korejs Филип

+60183723787
Бизнес маркетинг мениджър.
Цитиране
 
 
0 #39 Senecaut Peter 10-09-2016 15:46
Добре дошли в Автентични Fiancial домове. Най-добрият кредит за осигуряване на вашия кредит и пълна гаранция. Ние предлагаме заем при скорост на достъпни цени за индивидуални, фирми и частния сектор, личен заем. свържете се с вашия кредит сега в
Цитиране
 
 
0 #38 Obrist Nicolas 10-09-2016 15:45
Здравейте господине / госпожо,

Вие нужда от пари кредитиране между индивидите, за да се справят с финансовите трудности, най-накрая да прекъсне застоя, провокиран от банки, от отхвърлянето на техните файлове да се прилага? Аз съм финансови експерти в състояние да направи заем в размер имате нужда и с условията, които правят живота по-лесен. Това са областите, в които можете да помогнат:

* Финансова
* Lend лизинг
* Инвестиционен кредит
* Auto заем
* Консолидиране на дълг
* Кредитна линия
* Втори ипотечни
* Кредит Redemption
* Личен заем
имейл:
Цитиране
 
 
0 #37 MARY WILLIAM 11-08-2016 21:20
Търсите ли за заем? вие сте на точното място за вашите решения заем точно тук! Global Finance Limited дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. моля свържете се с нас чрез електронна поща чрез
Цитиране
 
 
0 #36 adams john loan 17-07-2016 17:21
Ние сме християнска организация, образувана да помогне на хората в нуждите на помага, като например финансова help.So ако ще чрез финансови затруднения или сте във всяка финансова каша, и имате нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес, Търсите ли за финансова помощ от всякакъв вид? Ние сме частна фирма заем, който осигурява всички видове кредит / финансиране за всички онези, които желаят за финансова помощ. или сте констатацията, че е трудно да се получи капитал заем от местни банки, за Библията казва, "" Лука 11:10 Всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на онзи, който хлопа, ще се отвори ", така че не позволявайте те възможност ти да мине, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги more.Please тях е за сериозни мислещи и Божиите страхувайки Хората, ще сме тук, за да помогне на тези, които са в нужда от help.Email;
Цитиране
 
 
0 #35 adams john loan 17-07-2016 17:20
Ние сме християнска организация, образувана да помогне на хората в нуждите на помага, като например финансова help.So ако ще чрез финансови затруднения или сте във всяка финансова каша, и имате нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес, Търсите ли за финансова помощ от всякакъв вид? Ние сме частна фирма заем, който осигурява всички видове кредит / финансиране за всички онези, които желаят за финансова помощ. или сте констатацията, че е трудно да се получи капитал заем от местни банки, за Библията казва, "" Лука 11:10 Всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на онзи, който хлопа, ще се отвори ", така че не позволявайте те възможност ти да мине, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги more.Please тях е за сериозни мислещи и Божиите страхувайки Хората, ще сме тук, за да помогне на тези, които са в нужда от help.Email;
Цитиране
 
 
0 #34 Mr Diego Carlos 05-03-2016 01:08
Побързай, побързай, побързай и се получи кредит бързо и лесно, това е обща нотификация за обществеността. Ние сме уважавани и законен кредитор заем, Търсите ли за заем, като например бизнес кредит или за инвестиционно финансиране на проект, личен заем, жилищен кредит, заем автомобил, студентски заеми, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н., ние даваме международен заем на фирми и физически лица, които са били обърнат надолу от банки и други финансови агенции се притеснявайте, не повече, колкото се свържете с нас днес и да получите вашия кредит бързо и лесно, колкото и да приложите сега се свържете с имейл адрес:

Цитиране
 
 
0 #33 okowa 19-01-2016 06:13
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: ()
Цитиране
 
 
0 #32 Mr Diego Carlos 12-12-2015 19:34
Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, къща заем, заем колата, студентски заеми, заеми дълг консолидация, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н. контакт за повече информация.
Цитиране
 
 
0 #31 GERARD SANCHEZ 31-10-2015 00:28
Здравейте, аз съм г-н Жерар Sanchez, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за всички ваши финансови проблеми в миналото. Ние заем средства на физически лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират върху бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ()
Цитиране
 
 
0 #30 ramirez gloria 31-10-2015 00:27
Смятате ли, че за получаване на заем? Вие сте сериозно, нуждаещи се от спешно заем, за да започнат свой собствен бизнес? Вие сте в дългове? Това е вашата възможност да се постигне желанието си, даде лични заеми, бизнес кредити и бизнес кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация се свържете с нас чрез електронна поща ()
Цитиране
 
 
0 #29 carren ben 30-10-2015 08:50
Имате ли нужда от заем? Вие сте бизнес мъж или жена, и имате нужда от заем, за да увеличите вашия бизнес ?? Имате ли нужда от капитал за започване на стопанска дейност? Каквото и да е проблеми по заеми могат да бъдат, тук идва от вашата помощ, тъй като ние предлагаме кредити на физически лица, така и за фирмите при ниска и достъпна лихвен процент.
Свържете се с нас днес ( или ), за да получите вашия кредит днес.
Цитиране
 
 
0 #28 Mrs Mary smitt 30-10-2015 01:46
* Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола *
* заем, студентски заеми, заеми дълг консолидация, необезпечени кредити, рисков *
* капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова *
* институция за една или повече reasons.You в точното място за *
* Вашите кредитни решения! Аз лично кредитор, давам заеми, за да *
* фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент от *
* 2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейл
** благодаря, *
* Г-жа Мери Smitt *
Цитиране
 
 
0 #27 Mrs Jane Max 30-10-2015 01:29
Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола
заем, студентски заеми, заеми дълг консолидация, необезпечени кредити, рисков
капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова
институция за една или повече reasons.You в точното място за
Вашите кредитни решения! Аз лично кредитор, давам заеми до
фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент от
2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейлблагодарности,
Г-жа Джейн макс
Цитиране
 
 
0 #26 irine hernandez 20-10-2015 01:51
Смятате ли, че за получаване на заем? Сериозно ли нужда от спешен заем, за да започнат свой собствен бизнес? Вие сте в дългове? Това е вашият шанс да се постигне вашите желания, ние даваме лични заеми, бизнес кредити и корпоративни кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация се свържете с нас чрез електронна поща ()
Цитиране
 
 
0 #25 pedro roberto 20-10-2015 01:48
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-н Pedro Roberto, частен кредитор заем е за отваряне на финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за отделни лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща: ()
Цитиране
 
 
0 #24 marina rodriguez 16-10-2015 21:14
Здравей,
Това е да се информира обществеността, че г-жа Марина, частен кредитор заем откри финансова възможност за всички нуждаещи се от някаква финансова помощ. Ние даваме заеми лихвен процент от 2% за отделни лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: ()
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови