Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Из дневникът на едно нежелано дете..

Кампания; Истината за аборта - Из дневникът на едно нежелано дете..

Бъдете наши поддръжници и участвайте в развитието на кампанията, като харесате страницата във Facebook и разпространите този материал. Благодарим Ви!


5 октомври.Днес започна моят живот. Моите родители още не знаят за това. Аз съм момиченце, ще имам светли коси и сини очи. Всичко вече е определено, даже това, че ще обичам много цветята.

19 октомври. Някой мислят, че аз все още не съм човек. Но аз съм истински човек, така както малката трохичка хляб е все пак хляб. Мама я има и мен ме има.

25 октомври. Днес моето сърце започна да бие. След година ще се науча да се смея, а после и да говоря. И зная, че моята първа дума ще бъде "мамо".

2 ноември. Всеки ден раста по-малко. Ръчичките и краченцата ми започват да се оформят.

12 ноември. Започнаха да ми се оформят пръстчетата - колко е смешно, толкова са малки. Ще мога с тях да галя косите на мама.

20 ноември. Днес доктора каза на мама, че аз живея тук, точно под нейното сърце. Как ли се чувства сега? Сигурно е щастлива.

23 ноември. Мама и тати сигурно вече мислят как да се казвам.

10 декември. Вече ми расте косичка, тя е гладка, светла и блестяща.

13 декември. Вече виждам малко. Когато мама ме роди, света ще бъде пълен със слънчевата светлина и с най-различни цветове.

24 декември. Интересно, дали мама чува тихото биене на моето сърце? То бие толкова леко. Ти ще имаш здрава, малка дъщеричка, мамо!

28 декември. Днес мама ме уби.


Споделянето на този материал е разрешено и препоръчително. Споделянето може да се извършва само и единствено с информативна цел на безплатна основа!

Източници: http://nerodenite.org

Интернет Ресурси: Из дневникът на едно нежелано дете...

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови