Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Между небето и земята

Този филм представя компетентно журналистическо разследване на убийството на тримата Оптински монаси – новомъчениците Трофим, Терапонт и иеромонах Василий, извършено на Пасха в 1993 г.

Филмът доказва, че всъщност се касае за ритуално убийство. За пред съда под отговорност е бил привлечен някой си Николай Аверин, но следите водят към цяла сатанинска секта, заселила се в близост до Оптинския манастир. Тази секта в продължение на много години се занимавала с извършване на човешки жертвоприношения и то на християни. Нейните адепти намират покровители дори сред „православни” и до ден-днешен продължават безнаказано да нападат и убиват. Според разследването нейни жертви са били и тримата Оптински монаси.

Защо точно Оптина? Защото Оптина и днес е сред най-ярките духовни средища в Православния свят и съвременна Русия, духовна наследница на знаменитите Оптински старци и носителка на автентичния светоотечески дух. А сатаната напада най-яростно там, където има святост и усърден духовен труд.

Отлично качество. Дублиран на български!

Достига до Вас благодарение на:

© 2010 Бъди веренОще документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови