Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Привилегированата планета

В този филм ще прочетем едно необикновено писмо, писано от Бога още със Сътворението и запечатано за нас – хората от последните времена. Писмо за времената, когато хората вече няма да вярват в Бога, но пък ще разполагат с техниката да прочетат това писмо, за да повярват в съществуването на Написалия го.

Нашата земя е единствената планета във Вселената, която е подходяща за живот и в същото време единствената планета, откъдето тази Вселена може да бъде наблюдавана. Съвпадение? След този филм ще знаете отговора.

Отлично качество. Дублиран на български!

Филмът достигна до вас благодарение на:

© 2010 Бъди верен

Фондация "Научен креационизъм" България.

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 просто Георги 05-03-2014 21:24
Ако всичко, което се казва във филма е истина, наистина почти по всичко си личи, че Земята е създадена от Висш Ум. И то не просто някои случаен, а някой, когото го е грижа за нас. Всеки сам може да прецени какво да мисли и в какво да вярва. За мен това е нашият милостив БОГ, който ни е дарил с тази прекрасна Земя.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови