Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

God of Wonders / Бог на чудесата (2010)

Жанр: Документален

Година: 2010

Държава: САЩ

Времетраене: 1ч.25мин.

Резюме:

Този забележителен филм изследва чудесата на сътворението и славата на Бога!

Чудесата на Бог ни заобикалят. Тези чудеса разкриват много за нашия Създател. Отправяме поглед към Неговата сила и мъдрост, Негово Величество и грижа. Създанието говори за тези, които ще чуят ...

Присъединете се към нас на това забележително пътуване на откритието, като изследваме делото на Създателя и това, което Неговото творение разкрива за характера Му. Проучването на невъобразимите размери на Вселената и размишлението за голямата енергия в материята. Разглеждането на молекулата на водата, която е от съществено значение за живота и откритието как Бог съчетава тези молекули за формиране на красиви и симетрични кристали сняг. Научете повече за невероятната сложност на ДНК и чудотворната работата на малките семена. От дизайна на функционалността на птиците в невероятната трансформация на пеперудите, тези и много други функции на сътворението са подчертани в тази визуално зашеметяваща презентация.

Ако не виждате субтитри кликнете на бутона CC
Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови