Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Великата тайна на водата

Водата има памет!

Югоизточна Азия, 1956 г. Секретна лаборатория на военния институт за средства за масово унищожение. Тук вече няколко години работят върху бактериологично оръжие от ново поколение. Неговите свойства се обсъждатна многочасово секретно съвещание. Неочаквано то се прекратява и всички участници са откарани в болница с диагноза тежко хранително отравяне. Започва разледване, което попада в задънена улица. Учените не са употребили нищо, освен вода от гарафите на масите. Тествали водата, никакви вредни примеси - състав Н2О. Така и записали в отчета, причина за отравянето е обикновената вода. 20 години по-късно е изказана фантастичната хипотеза, доказваща непредсказуемото поведение на водата - водата има Памет! Резултатите от експериментите, проведени в много държави, показват: Водата възприема и запаметява всяко въздействие, което става около нея. Достатъчно е водата да се докосне до някое вещество, за да "разбере" свойствата му в паметта си.Научно-популярен филм за промяната на структурата на водата в зависимост от мислите , музиката и много други въздействия по книгата на Масару Емото - Посланията на водатаВодата е основно условие за живот, но тя напълно липсва в останалите 63 небесни тела в Слънчевата система. По-голямата част от нашата планета е покрита с вода. Океаните и моретата заемат три четвърти от земната повърхност, докато самата суша съдържа безброй много реки и езера. Снега и леда по върховете на високите планини е вода в замръзнала форма. Една значителна част от водата на Земята се намира на небето: всеки един облак съдържа хиляди, а понякога и милиони, тона вода под формата на изпарения. От време на време тази водна пара се превръща в течни капки и се изсипва на земята, с други думи вали дъжд. Дори въздухът, съдържа известно количество водна пара.Хората толкова много са свикнали със съществуването на водата, че те вероятно никога не са се замисляли за факта, че по-голямата част от земната повърхност е покрита с вода. Най-важното тук обаче е, че сред всички известни небесни тела само на Земята има питейна вода.

 • В помощ на потребители с по-слаб интернет, филмът е разделен на части.
 • I Част


  II Част


  Още документални филми

  СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

  Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
  loading...

  Коментари   

   
  -1 #2 racho 23-04-2012 23:07
  da duhove sa za tova triabva da blagoslaviame vsi4ko koeto piem i iadem.
  Цитиране
   
   
  0 #1 Strannik 22-04-2012 15:15
  Приказките за памет на водата, хомеопатия и т.н. са пълни глупости, нямащи нищо общо с науката и здравия разум. За сметка на това имат много общо с ню ейдж и окултизма. Японският "учен" Масаро Емото всъщност е доктор по алтернативна медицина от „Отворен международен университет за алтернативна медицина” (Open International University for Alternative Medicine) в Индия.За сериозните учени неговите заблуди са твърде глупави за да бъдат коментирани, експериментите му не са публикувани в научни списания, не са били добре планирани и контролирани и не са повтаряни от други изследователи. Това обаче не пречи на Емото да се превърне в Ню ейдж суперзвезда, да публикува книги и да върти бизнес като продава прескъпо бутилки със специална вода, на етикета на която са изписани различни думи и символи докарващи магическо благословение в живота на този който я пие. Самият той на въпроса какво представляват водните кристали отговаря: „Аз стигнах до разбирането, че тези кристали са духове".
  Цитиране
   

  Добавете коментар

  Защитен код
  Обнови