Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

The Origins of AIDS / Произходът на СПИН (2004)

Превод и субтитри Христо Цанков26 милиона мъртви. 40 милиона заразени. Континентът на Африка - опустошен. За 20 години СПИН се превърна в най-страшната катастрофа за медицината в човешката история! Режисьори : Peter Chappell, Catherine Peix

Продуценти : Christine Le Goff, Arnie Gelbart, Michel Chepon, Christine Pireaux

Държава : Ко-продукция на Канада, Франция, Белгия и Испания

Година : 2004

Времетраене : 43 минути

Жанр : Документален

Резюме : Kак СПИН е бил изкуствено предизвикан и разпространен чрез полиоваксината, как са били използвани маймунски органи и кръв за нейното производство, как маймунският вирус на шимпанзето - SIV (Simian Immunodeficiency Virus - маймунски имонодефицитен вирус), заразява големи популации в Африка чрез ваксините и провежданите масови ваксинационни кампании срещу полиомиелит, как и до ден-днешен фармацевтичните компании продължават да използват маймунски органи в производството на полиоваксината, давана на милиони деца по света - това са само някои от най-важните разкрития на разтърсващия док. филм "Произходът на СПИН" (2004)!

Филмът показва също ценни архивни кадри и интервюта с много от свидетелите на събитията в годините на масово провежданите ваксинации в Африка. В светлината на разкритите факти и доказателства, лъжите на виновните лица, служители на фармацевтичните компании, стават напълно явни. Противоречията между техните твърдения и реалните документирани факти, са очебиещи и правят вината им още по-голяма. И съвсем справедливо, много зрители ще бъдат разгневени на лицемерието и арогантността на белите престилки, обслужващи интересите на фармацевтичните картели, собственост на Илюминати!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Margarita Yordanova 08-09-2011 23:47
Тези открития за СПИНА са невероятни! А онези,които са го ИЗМИСЛИЛИ, са забравили, че ИМА БОГ! Убиват вдовицата и чужденеца,и умъртвяват сирачетата. И казват:" Господ НЯМА ДА ВИДИ! Нито ще обърне внимание Якововия Бог!"( ПСАЛМ 94:6,7) Какво БЕЗУМИЕ е да мислиш по този начин! Този човешки ГЕНОЦИД няма да остане не наказан за АВТОРИТЕ МУ!!! Защото ОНЯ,Който е поставил ухото, НЕ ЧУВА ЛИ? Оня,Който е създал окото, НЕ ВИЖДА ЛИ? Господ ще обърне ВЪРХУ ТЕХ собственото им БЕЗЗАКОНИЕ и ще го ОТСЕЧЕ в НЕЧЕСТИЕТО им! Това не го казвам АЗ,а Живото Слово на Всемогъщия във ПСАЛМ 94:9,23 Има ВЪЗМЕЗДИЕ за всяко нещо под небето,било то ДОБРО или ЗЛО!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови