Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Endgame: Blueprint for Global Enslavement / Краят на Играта: Схема за глобално поробване (2007)

Глобално поробванеEndgame: Blueprint for Global

Enslavement


/ Краят на Играта: Схема за

глобално поробванеДържава : USA

Година : 2007

Режисьор : Alex Jones

В Ролите :

Jim Tucker , Daniel Estulin , Alex Jones и др.

Времетраене : 139 min

Жанр : Документален

Качество: Добро

Субтитри : Български, вградениРезюме :

"Безброй хора ще намразят Новия световен ред и ще умрат, протестирайки срещу него." Х. Дж. Уелс, Новият световен ред - 1939

"Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие." Джеймс Уолбърг ред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва...

Свали с HD качество:

Краят на играта - Печатът на глобалното поробване Субтитри
Краят на играта - Печатът на глобалното поробване

hristiqni.com насърчава безплатното разпространение на този филм!

Сподели във Facebook

Гледай онлайн:


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови