Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Едемската градина. Семинар на Кент Ховинд

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Едемската градина. Семинар на Кент Ховинд

видео

(видео)

Какви са били условията на Земята преди потопа. Д-р Кент Ховинд по един убедителен начин доказва, че Земята не е на милиарди години, а само на няколко хиляди. Доказва също, че теорията на еволюцията е една лъжа. Не е възможно преминаването на един вид в друг вид. Единствено в самия вид може да има изменения. Пример кучето. Имаме малки, големи кучета, с дълга козина, с къса, но всички те са от един вид. Кучето не може да стане човек или кон, маймуната не може да стане човек, но пък според измамната теорията на еволюцията е възможно. Д-р Ховинд разкрива множеството манипулации и измами направени с цел да се излъже, че има еволюция.

Неудобният д-р Кент Ховинд протестира срещу плащането на данъци и разкрива плановете за Нов Световен Ред и затова става лесна плячка на данъчните в САЩ. През 2007 е осъден на 10 години затвор.


Видео


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
0 #1 Георги Р. Георгиев 15-06-2015 06:12
Дано повече хора изгледат това видео.
Слава на БОГА завинаги !!!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови