Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Едемската градина. Семинар на Кент Ховинд

Едемската градина. Семинар на Кент Ховинд

видео

(видео)

Какви са били условията на Земята преди потопа. Д-р Кент Ховинд по един убедителен начин доказва, че Земята не е на милиарди години, а само на няколко хиляди. Доказва също, че теорията на еволюцията е една лъжа. Не е възможно преминаването на един вид в друг вид. Единствено в самия вид може да има изменения. Пример кучето. Имаме малки, големи кучета, с дълга козина, с къса, но всички те са от един вид. Кучето не може да стане човек или кон, маймуната не може да стане човек, но пък според измамната теорията на еволюцията е възможно. Д-р Ховинд разкрива множеството манипулации и измами направени с цел да се излъже, че има еволюция.

Неудобният д-р Кент Ховинд протестира срещу плащането на данъци и разкрива плановете за Нов Световен Ред и затова става лесна плячка на данъчните в САЩ. През 2007 е осъден на 10 години затвор.


Видео


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Георги Р. Георгиев 15-06-2015 06:12
Дано повече хора изгледат това видео.
Слава на БОГА завинаги !!!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови