Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Демоничната същност на НЛО. Измамата Ню Ейдж

Демоничната същност на НЛО. Измамата Ню ЕйджФилмът разкрива, че НЛО са всъщност демонични същества, които са направлявали хода на човешкото развитие през годините, чрез контакт с определени ключови личности. Днес този контакт се осъществява най-вече с движението Ню Ейдж, чрез ченълинг, контактьорство, автоматично писане, вещерство, медитация, изпадане в транс, обсебване, хипноза и още..

Демоничните същества се представят за "извънземни","служители на правдата и светлината". Такива като "Ащар", "Командата Ащар", "Възнесените Владици", Кутхуми, Сананда, Майтрея, Сен Жермен и много други. Библията ни предупреждава за тази измама (2 Кор. 11:14 -15) Предполагаемите "извънземни" и движението Ню Ейдж са част от сатанинския план за завладяване на света и установяването на Антихриста и Новия световен ред. Движението Ню Ейдж работи в тясно сътрудничество с ООН, където често се извършват всякакви окултни техники. Чрез своите масови медитации и окултни ритуали движението Ню Ейдж призовава тези демонични същества в нашата реалност. Единствения начин да се измъкнете от тези демонични практики и същества е чрез Господ Исус Христос.Филмът е от 2000 година от "Prophecy Club". Приятно гледане!

Коментирайте филма в Български Християнски Форуми

Видео


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови