Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Демоничната същност на НЛО. Измамата Ню Ейдж

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Демоничната същност на НЛО. Измамата Ню ЕйджФилмът разкрива, че НЛО са всъщност демонични същества, които са направлявали хода на човешкото развитие през годините, чрез контакт с определени ключови личности. Днес този контакт се осъществява най-вече с движението Ню Ейдж, чрез ченълинг, контактьорство, автоматично писане, вещерство, медитация, изпадане в транс, обсебване, хипноза и още..

Демоничните същества се представят за "извънземни","служители на правдата и светлината". Такива като "Ащар", "Командата Ащар", "Възнесените Владици", Кутхуми, Сананда, Майтрея, Сен Жермен и много други. Библията ни предупреждава за тази измама (2 Кор. 11:14 -15) Предполагаемите "извънземни" и движението Ню Ейдж са част от сатанинския план за завладяване на света и установяването на Антихриста и Новия световен ред. Движението Ню Ейдж работи в тясно сътрудничество с ООН, където често се извършват всякакви окултни техники. Чрез своите масови медитации и окултни ритуали движението Ню Ейдж призовава тези демонични същества в нашата реалност. Единствения начин да се измъкнете от тези демонични практики и същества е чрез Господ Исус Христос.Филмът е от 2000 година от "Prophecy Club". Приятно гледане!

Коментирайте филма в Български Християнски Форуми

Видео


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови