Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ПОСЛАНИЯ ОТ НЕБЕСАТА

ПОСЛАНИЯ ОТ НЕБЕСАТА

Видео
Броя на съобщенията за паранормални и свръхестествени събития стремително расте в наши дни. Много хора вярват, че такова рязко увеличение на необяснимите явления сигнализира за приближаването на нова ера на земята. Милиони хора извършват поклонение в местата на явления на Дева Мария по целия свят. Посланията на видението Мария провъзгласяват скорошно настъпване на преломен момент в световната история. Вярващите в явяващата се Мария са убедени, че тя е тук за да обърне човечеството към Бога. Какво казва Библията за виденията,чудесата и знаменията в последни дни? Разкрива ли Божието Слово произхода на тези феномени?

Интервюто е с очевидци на явяващата се Дева и с нейни последователи, има кадри от непосредствените места на събитията и съдъжание на посланията на виденията на Мария в сравнение със Словото Божие. "Защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така че да заблудят, ако е възможно, и избраните." Матей 24:24

Коментирайте видеото в Български Християнски Форуми

Превод: rex1978

Включете субтитрите от бутона "CC" долу вдясно.

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+3 #1 Stanio 16-01-2014 09:15
Направо съм изомен колко много хора са излъгани ,незнам къкви библии четат всички и дали иаобщо ги четът а и папата даже ужас ..не искам да знам нищо друго освен Исус разпънат за нашите грехове и възкръснал за нашето оправдание .Няма друго име дадено на човците чрез което трябва да се спасим и няма друг път до бога освен чрез Исус Христос .
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови