Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Под маската на лъжата - Православен филм

Под маската на лъжата - Православен филм

Видео
Филмът представя истинското лице на учението йога от правдивата позиция на Православното християнство. Под вид на спорт, медицина и религия йогата незабелязано влиза в живота на хората. Само че в края на краищата занятията с йога винаги стигат до медитацията, която на езика на Православието представлява общение с падналите духове.

Стремейки се да се сдобият с доверието на целия свят, духовете на злобата вършат немислими неща с хората, попаднали в капана на йога. Те си пробиват бузите, езика и други части на тялото, за да покажат, че са достигнали съвършенство. Преди да започнат да се осакатяват, йогите гладуват 16 дни. След това техният наставник ги въвежда в състояние на транс при помощта на хипноза. Тези, които не са податливи на хипноза, не вземат участие в демонстративното шоу. За някои хитрости и фокуси на йогите разказва режисьорът на филма Александър Синица.

Внимание: филмът не се препоръчва на лица под 14 години и хора със слаби нерви!

Коментирайте видеото в Български Християнски Форуми

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови