Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ПОСЛЕДНАТА ГРАНИЦА (The Final Frontier)

ПОСЛЕДНАТА ГРАНИЦА (The Final Frontier)

Видео
Този филм е предназначен за будни и търсещи хора, които се вълнуват от вечния въпрос: "Какво има след последната граница?"

Филмът е документален, съдържа и интервюта с хора от различни възрасти, пол и раса. Освен това отразява погледа на изкуството към това какво следва след смъртта и в крайна сметка изобличава цялата тази индустрия, която манипулира масовия човек. В целия маркетплейс можеш да си купиш всякакви идеологии или да ги получиш безплатно от "добри люде", но единственото, което би имало смисъл е да се хванеш за Христос, защото пътя да преминеш успешно отвъд е много тесен и той би могъл да се премине единствено с Него!

"Тома Му казва: Господи, не знаем къде отиваш; а как знаем пътя? Исус му казва: Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене."

Евангелие от Йоан 14:5,6

"The Final Frontier: A Journey Through Life, Death and Beyond" -- the powerful evangelistic presentation by The Apologetics Group.

Producer and Narrator: Eric Holmberg

Written by: Eric Holmberg

Director: Erik Hollander

Коментирайте видеото в Български Християнски Форуми

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови